Sisällön tarjoaa Blogger.

Pohjakuva

Pohjakuva on hyvin selkeä ja omasta mielestäni toimiva. En halunnut kovin sokkeloista pohjaa ja turhia käytäviä. Erityisen tärkeänä pidin yhdistelmää, että keittiö ja olohuone ovat yhdessä. Tuohon pohjakuvaan muutoksena meillä on, että eteiseen ei tule rappusia, eli valitsimme korotetun sisäkaton luomaan avaruutta. Toisena muutoksena kuvan pohjakuvaan on se, että meidän taloomme ei tule väliseinää keittiön ja olohuoneen välille. Lisäksi makuuhuoneesta ei tule käyntiä kylpyhuoneeseen.

5 kommenttia

 1. On kyllä harvinaisen toimivan oloinen pohja! Minäkään en ole koskaan ymmärtmänyt miksi kylpyhuoneeseen pitäisi päästä useammasta ovesta.

  VastaaPoista
 2. Se minullakin oli ensimmäinen ajatus, että -" miksi ihmeessä makuuhuoneesta tarvii päästä kylpyhuoneeseen". Sehän vie ihan turhaa seinä alaa.

  VastaaPoista
 3. Meidän ensimmäisessä talossa oli juuri tuollainen pohja ja se on kyllä tosi toimiva! Pohdit tuolla aiemmin niitä kodinkoneita, että otatko ne rosterisena, jos otat vaikka vain liesituulettimenkin, niin suosittelen niitä alumiinipintaisia, joissa ei näy sormenjäljet:)

  VastaaPoista
 4. Kiva kun Soile tulit piipahtaan sivuillani :) Ehdottomasti alumiinipintaisena, aiemmin meillä oli rosterit josta näky jokaikinen sormenjälki, ei kiitos enää sellaisia. Otan ilomielin vastaan jatkossakin neuvojasi :)

  VastaaPoista
 5. Meidän nykyisen talon pohja on melkeimpä samanlainen, kuin tämä teidän uusi. Yksi makkari vähemmän ja keittiö sekä olohuone sekä makkari ja kodinhoitohuone ovat toisinpäin.
  Meillä on makkarista kulku tuonne kylppäriin. Toisaalta se on aivan turha, mutta nyt remontin aikana ollut ihan kätevä, kun keittiön eikä eteisen kautta ole päässyt kulkemaan laatoitustan vuoksi.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.