Sisällön tarjoaa Blogger.

Eteisen sisustus alkaa olemaan jo valmis

Tänään vietettyäni vapaapäivää kun tyttäreni on kipeä, suunnittelin aikani kuluksi eteisen sisustusta. Eteiseen tulee valkoinen lipasto, malli voisi olla tämä kodin1 oleva Hudson senkki. Lipaston päälle olen varannut jo Askosta sellaisen peilin, joka on kyllä melko suuri ja painava. Peiliä olen haaveillut siitä asti kun se Askoon ilmestyi. Aivan uskomattoman kaunis peili.

Matoksi olen ruotsin löytöinä tehnyt tämän pyöreän 140 cm kauniin valkoisen maton. Olen aina niin ihmeissäni ruotsin puolella käydessäni kuinka siellä on halvat matot ainakin Ouluun verrattuna.
Valaisimeksi olen miettinyt jotain siroa, mahdollisesti missä olisi jotain "kristallia". En vain ole mieleistäni vielä löytänyt kohtuu hintaan. Lisäksi kattoon tulee upotettuja halogeenejä.
Ja tällaisen löydön tein jokin aika sitten eteiseen, joka mielestäni sopii värimaailmaani eteisessä. Korit ovat askosta.

Ei kommentteja

Kiitos kommentista.