Sisällön tarjoaa Blogger.

Materiaalit lyöty lukkoon

Tänään on tehty lopulliset valinnan kaikkien pintamateriaalien osalta. Huoh, kyllä nyt helpottaa ja toisaalta taas tuntuu, että onkohan valinnat nyt ne oikeat. Uskoisin, että on, lähes joka huonetta vallitsee valkoinen linja, ainoastaan k+oh+e saa mausteekseen maitokahvin värisen tapetin. Aluksi minulla oli tarkoitus ed. mainitut huoneet maalata, mutta tänään oli Ojan Rautaan ilmestynyt uusi ihana tapettikirja, jossa komeili kauan etsimäni tapetin sävy ja materiaali. Näin ne palaset loksahtavat paikalleen. Nyt enää odottamaan, että työmiehet saavat kaikki paikoilleen ja kokonaisuus alkaa hahmottua. Nyt alkaakin sen uuden sohvan metsästys ja hakusessa olisi kori puille ja muita isompia ja pienempiä hankintoja.
Monet ovat kysyneet sisustustyyliäni; pidän glamourista ja vaaleista sävyistä maustettuna ( kauden mukaan vaihtuvilla) vaalean sinisellä ja vanhan roosan sävyillä, pidän helmiäisen hohdosta, valkoinen on lempivärini. En miellä itseäni romanttisen sisustustyylin omaavaksi vaikka pastellin sävyistä pidänkin.
Nämä kuvat kertovat hieman mieltymyksistäni. Suuret pinnat lähes valkoista ja tekstiileillä luodaan se jokin, kuten kuvassa on käytetty lilaa.


Tämä on minun lempi sävyjäni sisustuksessa. Klassisen kaunis väri, jossa on sitä glamouria. Tai jokainenhan varmasti mieltää sen oman sävynsä glamouriksi, mutta minulla se on vaalean sininen ja valkoinen.
Himoitsen kuvassa olevaa lasi/peili pöytää. En vain ole löytänyt sellaista.

2 kommenttia

  1. Hmmmm, minun sisustustyylissä jotain samanlaista - glamouria, vaaleaa, lämminsävyistä (ruskea, beige, vihreä ja tietty punainen) kiiltävääkin saa olla. Harmonia on tärkeä. Olen menossa sitä kohti, mutta tällä hetkellä on liikaa vielä värejä..

    VastaaPoista
  2. Kivalta kuulostaa Marita. Meillä on siis samanlainen tyyli :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista.