Sisällön tarjoaa Blogger.

Sisustussuunnittelua

Odotan malttamattomana jo muuttoamme, olen kuin pikkulapsi jouluaattona. En jaksa enää odottaa, että pääsen pakkaamaan viimeisenkin tavaran täältä pienen pienestä asunnosta, en malta odottaa, että pääsen ripustamaan verhotu uusiin ikkunoihimme, en malta, en jaksa, olen kärsimätön. Mutta, koska tässä ei auta kuin odottaa, niin alla vielä hieman fiilistelyä uusista ostoksista.
Tässä vielä hieman parempana kuvana tämä eteiseemme ostamamme peili. Kuvasta näkee, että peili todellakin on suuri. Kuva on jostain asuntomessutalosta. Kuvan tuolikin on kaunis.
Lisäksi odotan malttamattomana juhannuksen jälkeisiä alennusmyyntejä, ostoslistalla tällä kertaa on mattoja, kattovalaisimia, meidän vanhempien sänky, uusi sohva ( joka saapuu kylläkin tiistaina nähtäväksi) , nojatuolit, puutarhakalusteet, ruohonleikkuri.
Niin siitä sohvasta, Askossa oli tarjouksessa 3- hengen harmaa sohva, heillä ei sitä liikkeessä ollut, joten tilasivat minulle katsottavaksi yhden, joten tiistaina nähdään tuleeko minusta onnellinen uuden sohvan omistaja. Alla sohva, miltä se netissä näytti. Kuvan väri on mielestäni enemmän ruskea, mutta harmaana minä itse sen tilasin.

Olen tehnyt makuuhuoneenne suunnittelua ja kaikkihan lähti tästä tapetista, jonka löysin ruotsin reissullani. Violetti on melkoinen haaste minun mielestä sisustuksessa, mutta helpotusta toi nuo hopean väriset kiehkurat ( vai mitä ne on :) ).

Kuvat näyttävät kyllä todella pieniltä, mutta jospa niistä nyt selvää saisi. Näette sitten luonnollisena nämä tilat kun pääsemme muuttamaan ja kaikki hankintani ovat paikoillaan. Mitä mieltä olette, marssinko tapetti kauppaan ja valitsen uuden katseen vangitsija tapetin, vai sopivatko suunnittelemani huonekalut ja teksiilit mielestänne yhteen?

5 kommenttia

 1. Sopii kyllä todella hyvin yhteen! Meillä on noita samoja tyynyjä olohuoneen sohvalla kesäverhojen värejä korostamassa!

  VastaaPoista
 2. Tuo peili on ylellisen upea! Oikea katseenvangitsija. Haluan nähdä sen pian oikeassa paikassaan :)

  VastaaPoista
 3. Toivotaan, että meki se nähdään. Toimittajalla on vaikeuksia sitä toimittaa. Olemme odottaneet peiliä jo 4kk ja tälle viikolle lupasivat toimituksen, mutta pahalta näyttää jälleen.

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana peili!!! Mistä kaupasta tuollaisia saa..? Muutenkin teidän talo näyttää ihanalle, aumakuisti on kiva.

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Peili löytyy Askosta, hintaa sillä muistaakseni on noin 270 euroa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.