Sisällön tarjoaa Blogger.

Valintoja, vaikeita valintoja

Tänään valittiin kodinkoneita ja niitähän löytyy erilaisia ja mitä ihmeellisimmillä varustuksilla.
Valitsin integroitavaksi mikroaaltouuniksi Whirlpoolin. Ulkonäkö miellytti ja toimintojakin oli ihan tarpeeksi.
Uuniksi tulee Whirlpool, pinnalla johon ei jää sormenjälkiä :)
Ominaisuutena oli mm. , että uuni säätää paistolämpötilat paistettavalle ruualle sekä tarvittavan ajan kypsentämiseen itse. Itse pitää syöttää esim. kanankoipien määrä, mut uuni hoitaa loput, ihan mukava lisä. Lisäksi oli mahdollisuudet pullataikinan kohotuksille yms. Käytännössä sitten näkee onko niin hyvä kuin kehuttiin liikeessä.
Liesituulettimeksi valitsin Upon. Pinnoite on teflonpinnoite, joten helppo pitää puhtaana. Toisena vaihtoehtona minulla oli saman valmistajan malli, jossa suodattimet ovat pienempiä ja lasipinta on altapäin nähtävissä. Tässä minun valitsemassa mallissahan lasipinta ei näy kuin yläpuolella ja suodattmet ovat tässä mallissa tehokkaammat. Annoin käytännön mennä hieman kauneuden edelle. Mutta hieno se tämäkin on.
Jääkapiksi ja pakasteeksi valitsin Upon. Pinta on FPR terästä, joten sormenjälkiä ei jää. Olisin valinnut samaa merkkiä kuin uuni ja mikro, mutta whirlpool vaatii hieman enemmän n. 5cm tilaa ympärilleen lisää ja meillä ei irtoa sitä tilaa lisää. Eli valitsimme sitten Upon, jotka mahtuvat juuri niille varatuille paikoille.
Astianpesukoneeksi valitsin Upon, pinta FPR teräs, joten siihenkään ei sormen jälkiä synny. Ja kone vakuuttaa minut hiljaisuudellaan. Meillä aikaisemmassa asunnossa ( mistä myös kuvia blogissa) oli nämä upon kodinkoneet ( vanhempaa mallia toki) , mutta olen ollut erittäin tyytyväinen upon laatuun. Astianpesukoneissa on syytä kyllä ottaa huomioon korien asettelu sisällä. Tässä mallissa on mielestä todella käytännöllinen ja ainakin minun astioilleni sopivat korit ja asettelu. Joten panostakaa ainakin tämän kohdalla huolelliseen valintaan. Liedeksi valitsin Upon keraamisen tason. Pidän sen muotoilusta Whirlpoolia enemmän. Kehys on ruostumatonta terästä.

Ei kommentteja

Kiitos kommentista.