Sisällön tarjoaa Blogger.

Suunnitelmia

Tuli käytyä jälleen hankintoja tekemässä. Tällä kertaa mukaan tarttui verhotangot jokaiseen huoneeseen. Lamppu tyttäreni huoneeseen ja aiemmin ostamaani tyttären sänkyyn joustinpatja.
Joustinpatja löytyi Askosta : http://www.asko.fi/
Pikkuhiljaa talon kokonaisvaltainen sisustus alkaa olemaan kasassa ja suurin osa hankinnoista tehty. Työhuoneen sisustus ja huonekaluvalinnat ovat vielä avoinna, mutta eiköhän se lähipäivinä ratkea senkin huoneen suunnitelma. Nyt vaan odottelemaan talon valmistumista, että tavarat pääsee laittamaan omille paikoilleen. Se on sanoin kuvailemattoman tuskastuttavaa odottaa jotain. Tuntuu, että päivät tuntuvat viikoilta, viikot kuukausilta ja kuukausi vuodelta.
Vuosia sitten on sisälläni kytenyt haave suorittaa sisustusartesaanin tutkinto, hautasin ajatuksen silloin, mutta en unohtanut. Nyt taloprojektin aikana on halu ainakin sivutoimiseksi sisustussuunnittelijaksi/ sisustusartesaaniksi kasvanut entisestään. Tahdon tehdä suunnitelmia, suunnitella ja toteuttaa asiakaslähtöisesti toisille heidän näköisiään unelma sisustuksia. Hakuaika näihin koulutuksiin on parasta-aikaa käynnissä, monimuotokoulutuksena, joka mahdollistaisi oman työn ohella opiskella, jolloin haaveestani tulisi totta ja sivutoiminen sisustussuunnittelija avaisi ovensa virallisesti :)
Myöhemmin varmaan kuulette siitä saiko haaveeni siivet vai jäikö se unholaan.

3 kommenttia

  1. Ehdottomasti tuumasta toimeen!

    VastaaPoista
  2. Minäkin kannatan ajatusta. Sinulla selkeästi kykyä ja makua. Olisi ihana tehdä sitä, mitä rakastaa, kuten Soile nykyään..

    VastaaPoista
  3. Ehkä jonain päivänä pääsen toteuttamaan unelmaani sisustussuunnittelijana. Sitä ennen on vaan niin paljon tehtävää :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista.