Sisällön tarjoaa Blogger.

Takan muurausta

Muurari saapui maanantaina. Kävimme suunnitelmani läpi, mitä halusin ja minkälainen siitä pitää tulla. Meille tulee siis paikalleen muurattu takka, en pohtinut edes vaihtoehtoa valmis takka, koska tiesin etukäteen, että sellaista ei löytyisi, joten aikaa valmistakkojen etsimiseen en jaksanut käyttää. Tältä paikka näytti vielä maanantai aamuna
Maanantai iltana käytyämme tontilla oli työt edistynyt tähän pisteeseen.

Tiistaina oli muurattu jo piippukin katolle asti ja takka alkaa hahmottumaan.

Tänään ( keskiviikkona) takka näytti tältä, laasti pinta oli laitettu ja tiilet tasoitettu. Huomenna onkin sitten rappaus pinnan vuoro ja takka on valmis. Rappauksen jälkeen takka nousee loistoonsa ja odotankin innokkaasti, että saan laittaa takan reunalle kynttiläsomisteen. ( Joka on jo ostettu valmiiksi :)

Valmiita takkakuvia sisustuksen kera näette kun talomme valmistuu.

4 kommenttia

 1. ja takastahan tuli hieno - parempi kuin valmisversiot. Tuliko muuten kalliimmaksi?

  VastaaPoista
 2. Takasta tuli kyllä erinomaisen hieno, vaikka itse sanonkin:) Se on vaan niin just minun tyylinen kun sen on itse suunnitellut ja ammattilainen toteuttanut.

  Hintaa en osaa verrata valmistakkoihin kun en valmistakkojen hintoja edes tiedä kun mielessä ei käynyt edes vaihtoehto valmistakka :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana takka!!
  Osaatko yhtään sanoa, mitä tuo teidän takka tuli maksamaan, ja kuka sen laittoi?

  Asun itsekkin Pohjanmaalla, ja ajattelin, että jos saisin saman muurarin tekemään meille takan. Meille tosi tulee vain seinämallinen takka.

  T. Susanna

  VastaaPoista
 4. Anonyymi Susanna: En kyllä osaa sanoa mitä takka tuli maksamaan kun kuului urakkaan. Muurari on Tyrnäväläinen voit ottaa sähköpostiini yhteyttä niin laitan sinulle yhteystiedot.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.