Sisällön tarjoaa Blogger.

Talo

Työt talolla on edistyny. Lattiat oli viime viikolla valettu ja ikkunatkin asennettu. Pikkuhiljaa kohti unelmaa käy toteen. Mutta kuten sanotaan, odottavan aika on pitkä, niin myös minun.
Kuten kuvasta näkyy, lattiat on valettu ja suurin osa väliseinän runkotolpista on paikoillaan. Mutta täytyy tunnustaa, hirmu pieneltä se talo tässä vaiheessa tuntuu. Mutta mitä monia rakentajia olen kuunnellut niin, mitä enemmän sisätilat valmistuu sen isommaksi talo sisältä muuttuu, liekkö pitää paikkaansa, se nähdään syksyllä.
Tässä meidän ihanan ikkunat. Ikkunat Pihlaikkunoiden ja olen kyllä vielä ainakin tässä vaiheessa tyytyväinen ikkunoihimme.
Olemme miettineet talon värisävyjä, mutta sitä oikeaa emme ole vielä löytäneet. Ostimme kokeiluun kaksi eri sävyä joista toinen on minun mielestä hiemaan liilaan menevä ja toinen on vaalean siniharmaa. Mutta ihan sitä sellaista ahaa elämystä kumpikaan maalisävyistä ei vielä tuonut, joten kokeilua on jatkettava.
Tässä siis ostamamme värisävyt, mutta kumpikaan ei tehnyt ahaa elämystä. Olen nähnyt yhden talon jonka sävyisen talon haluaisin, mutta eipäs sitä viitsi mennä koputtelemaan oven taakse, et hei, minkävärinen talo teillä on :)


Kaava määrää rakennuksemme värin, ja sävyn pitäisi olla ( esim. Tikkurilan talomaalivärikartta) väliltä 603x-618x. Olisiko kenelläkään teistä lukijoista kyseisiä värejä talossanne, joista voisi hieman katsella, miltä talo näyttäisi luonnossa.
Ehdotuksia väreistä otetaan mielellään vastaan.

1 kommentti

  1. Meillä myös ulkoväri ollut mietinnässä jo jonkun aikaa :) Kaava määrää värin hyvinkin tarkkaan, mutta ei sillä aluella kyllä kaikki talot todellakaan ole sen mukaisia, joten en aio ottaa siitä ressiä! Yksi myyjä kertoi tehneensä eräälle asiakkaalle 15 eri sekoitusta harmaasta, ennenkuin oikea ja mieleinen sävy löytyi, joten ei se helppoa ole muillakaan :D
    Sitäpaitsi väri näyttää ihan erilaiselta yhdessä laudanpätkässä kuin sitten koko talon värinä..vaikeaa, vaikeaa...t. Virva

    VastaaPoista

Kiitos kommentista.