Sisällön tarjoaa Blogger.

Työt etenee ja ostoksilla käyntiä

Työt edistyy hyvää vauhtia. Kaikki kattopinnat on paneloitu ja seinätkin jo paklattu, edessäni siintää jo muuttopäivä, joka varmaan venyy ja venyy. Nyt on hyvä miettiä talvirakentamisen etuja; ilmankosteus, sitä ei talvella ole ja betoni kuivuu aikataulussa! Voi hyvä tavaton minä inhoan tuota sanaa; ilmankosteus ja puhuttaessa betonin kuivumisesta. Betonin kuivuminen on onnetonta tällä hetkellä vallitsevan ilmankosteuden vuoksi. No ei anneta sen pilata projektia, onneksi voi silti jatkaa sisustustöiden tekemistä ja ennenkaikkea suunnittelua.
Saunakin on paneloitu. Kiukaan taakse tulee kiviseinä, joka valaistaa led valoin.

Alet loppuivat kodin 1: ssä ja tilalle saapui plussakortilla saatavia tarjouksia. Noh, sinnehän oli päästävä ja suuntasimme koko perheen voimin ostoksille. Ostoskoriin löysivät tiensä Luhdan tuuli (270x270cm) päiväpeitto, joka oli plussakortilla tarjouksessa 75,95 euroa.

Lisäksi ostimme penkin eteiseen ( tästä kuvia myöhemmin valmiissa sisustuksessa). Tämän 160 cm penkki löytyi poistopisteestä hintaan 10,00 euroa, ei hinnalla pilattu.

Mukaan tarttui myös tällaisia kauniitä koristetyynyjä, poistopisteessä nekin ( 2kpl) koska niistä oli toiselta koriste "kristallin" sivulta irronnut nauha joka pitää sitä kiinni . Eli ei mitään vikaa, sen saa todella näppärästi ommeltua takaisin / pujotettua reiästä. Hintaa oli 5,00 euroa / kpl (ovh 22,90)

Ei kommentteja

Kiitos kommentista.