Sisällön tarjoaa Blogger.

Vierashuone

Tänään tuli taas vaihteeksi piipahdettua kodin1:ssä. Mitään erityistä ei ollut tarkoitus ostaa, enkä edes erityistä etsinyt, kunhan vaan kävin katsomassa uusia alennuksia. No toisin kävi, lähdin kotiin kera 120 cm runkopatjasängyn. Sänky löyty poistopisteestä hintaan 150 euroa ( ovh 458€) Joten jälleen onnistunut ostosreissu kodin1:ssä. Sänky tulee vierassängyksi, jotta heilläkin on mukava nukkua kylässä ollessaan.

Pitihän se sitten lisäksi ostaa uudet pussilakanat vieraille. Lisäksi kävin kärkkäisellä katselemassa verhoja ( yllätys). Mukaan tarttui kolmet eri paneeliverhot. Tyttären huoneeseen murrettu pinkki. Olohuoneeseen harmaat ja makkariin lilat ( Näistä kuvia myöhemmin) Vielä pitäisi päättää vierashuoneiden värimaailma, jotta voi alkaa ostelemaan vieras ja työhuoneeseen verhoja ja mattoja yms.

2 kommenttia

  1. Teillähän nousee talo vauhdilla! Missä tontti sijaitsee, kun on noin tarkasti määrätty värityskin? Hienoja ostoksia olet tehnyt ja kiva että ne pihalamputkin löytyi.

    VastaaPoista
  2. Tyrnävän Eskolanpellolla sijaitsee meidän talo. Siellä katon väri määrää seinien sävyn. Ja kaikki sen alueen talot, ovat kyllä kaavamääräyksiä noudattaneet. Samalla laillahan se kaava määrää lähes joka asuinalueella, Oulussakin, mutta Oulussa hyvin harvat niitä kaavamääräyksiä noudattaa ja asutusalueet ovat kuin tilkkutäkkejä huvikummussa :)

    Talo nousee kyllä hurjaa vauhtia, muuttaa pitäisi heti syyskuun alussa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista.