Sisällön tarjoaa Blogger.

Ektorp Jennylund nojatuoli

Olen onnelinen Ikean Ektorp Jennylund nojatuolin uusi omistaja. Huutonettiä selatessa se löytyi ja puolet Ikean hinnasta. Nojatuolia oli käyetty muutaman kerran, joten se on kuin uusi. Ihanaa, vielä pitäisi löytää sille toinen pari, taitaa Ikean reissu jälleen kutsua. Arvostan nojatuolissa irtopäällistä, lapsiperheessä tämä ei tule pysymään valkoisena, joten tiedän, että päällinen tulee olemaan useasti pesukoneessa.
5 kommenttia

 1. Mulla samanlaiset valkoiset Ikean nojatuolit olkkarissa. Valkoinen sohvamme Sopesta. Onko teilläkin valkoinen sohva ja mistä hankittu?

  VastaaPoista
 2. Marita; Meillä on tällä hetkellä ruskea kulmasohva, mutta uuteen kotiimme majoittuu harmaa 3h sohva. Olisin mielelläni ostanut valkoisen sohvankin, mutta en löytänyt mieleistä, missä olisi ollut irtopäällinen.

  VastaaPoista
 3. No siinä meidän on irtopäälliset ja huippuhyvä laatu kankaassa (laadukkaampi kuin Ìkean) . Käy katsomassa blogistani "Olohuone"-kohdasta. Sieltä se löytyy kun rullaat alas. Mutta varmasti teidän harmaa on myös hieno!

  VastaaPoista
 4. Olen ihaillutkin jo sitä sinun valkoista sohvaasi, se on kyllä hieno. En uskalla satsata vielä ihanaan valkoiseen sohvaan, vaikka saisinkin irtopäälliset. Minun tuurillani lapsi menee mustikkakiisselin kanssa sohvalle ja kaataa sen siihen ;) Ja siinä sitä sitten ollaan kahden tonnin sohva pilalla ja uudet päälliset maksaa suunnilleen uuden sohvan verran joten maltan vielä odotella :) ( Selvittelin silloin irtopäällisten hintaa, mikäli haluaa vaihtaa kun sohva valintaa tein ja haluamaani sohvaan uudet päälliset olisi maksanut noin 1000 euroa). Nojatuolit uskalsin ostaa valkoiset kun niihin saa niin edullisesti uudet päälliset.

  VastaaPoista
 5. No se on ymmärrettävä selitys! Meidän lapset on jo tarpeeksi isoja. Kaksi kertaa olen pessyt päälliset n. 6-7 v. aikana, jona sohva on ollut meillä. Tämä sohva maksoi n.1500 €.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.