Sisällön tarjoaa Blogger.

Hankintoja

Tuntuu kuin aika matelee ja päivät kuluvat yhä hitaammin ja hitaammin. Rakennuksella alkaa näinä päivinä tapetointi ja maalaustyöt ja viimehetken ratkaisut täytyy tehdä. En ole uskaltanut enää mennä rautakauppaan katselemaan uusia tuotteita, koska yleensä viimehetken vaihdokset ovat sellaisia, ettei niitä ole pohtinut riittävän hyvin vaan ne ovat valintoja jotka vaan "näyttää kivalta" valintoja, joten olen keskittynyt ainoastaan nyt asunnon sisustamiseen ja huonekalujen hankintaan.
Kodin 1:ssä on plussakortilla tarjouksessa tämä valaisin hintaan 99, 90 euroa eli puoleen hintaan. Kävin ostamassa eteiseemme näitä kaksi, sopivat kivasti tilaamani peilin kanssa.

Värimaailmaa olen työhuoneen osalta ajatellut, että siellä voisi olla pääväri tekstiileissä musta/ mustan harmaa. Jokin värin pilkahdus voisi tulla pussilakanasta. Seinät tulevat olemaan valkoiset. Mielikuva huoneesta minulla on, joten sitä täytyy lähtä toteuttamaan hankinnoilla

Tätä Askossa myytävää sohvasänkyä olen pohtinut vaihtoehdoksi työhuoneeseemme. Tässä voisi majoittaa myös vieraita tarvittaessa. Sohva on levitettävää mallia ( 90cm /120cm) ja myös tarjouksessa hintaan 199,00 euroa. Mitä mieltä olette tästä? Tämä on "mielikuvassani" huoneen sisustuksessa, mutta mustana. Mutta taidan mahdollisesti päätyä valkoiseen runkoon, siis mikäli tähän sohvasänkyratkaisuun päädyn.

1 kommentti

  1. Hei!

    Tulin vasta vierailulle:) Ihanat valaisimet olet eteiseen hankkinut - tykkään!

    Ja kovasti voimia rakennustyömaalle...täällä meillä kohta koko yläkerta on purettuna ja ei loppua näy siihen remonttiin, aina kun purkaa tälläisestä vanhasta talosta jotain niin vastaan voi tulla ei niin mukavia ylläreitä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista.