Sisällön tarjoaa Blogger.

Olohuoneen tapetti

Tämä vaalea maitokahvin sävyinen tapetti koristaa olohuoneen, keittiön ja eteisen seiniä. Olen niin tyytyväinen tämän tapetin sävyyn. Alku kesästä kun valintoja teimme tätä tapettia / tapetti kirjaa ei ollut vielä ilmestynyt. Pähkäilin maalisävyjen kanssa ja meinasin olla jo epätoivon partaalla kunnes tämän tapetti sarjan uutuus kirja ilmestyi ja löysin sävyn joka oli juuri sitä mitä olin etsinyt.


Mukavaa sunnuntai illan jatkoa kaikkille :)8 kommenttia

 1. Näyttää hyvältä ja tuolta taustalta ihailemani raitatapettikin pilkistää :) Kodistanne tulee ihana! Kivaa sunnuntai-iltaa sinullekin!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Marita kommentista, ne piristävät kyllä aina. Olisi mukava että te muutkin kävijät jättäisitte käynnistänne merkin :)

  VastaaPoista
 3. Tiedän talo on tosiaan jo pitkällä ja paljon valintoja on jo tehty. Aivan ihana tuo lastenhuoneen perhostapetti! Kiva seurata miten talonne valmistuu.

  VastaaPoista
 4. Kommentit piristävät kummasti! Mäkin toivoisin niitä lisää. Tuntuu, että monet ovat aika varovaisia laittamaan niitä, ja itse ehkä alan tulla liiankin aktiiviseksi, kun olen niin innostunut vasta-alkaja :)

  VastaaPoista
 5. Heippa!
  Löysin ihan sattumalta blogisi ja olen nyt koko illan kahlannut sitä läpi!:) Aivan ihana koti teillä!! Silmiini pisti olohuoneen kaunis tapetti. Minkä niminen tapetti on kyseessä tai osaatko sanoa mikä maalisävy olisi lähimpänä tuota teidän tapettia?

  -Piia-

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Tapetti on k- raudan mallistosta Caselio tuoteperheen tapetti, aika uusi kirja. Tapetti on sävyltään sellainen maitokahvi. Lähinnä tapettia varmaan olisi ehkä maalisävy H 468 tikkurilan värikartasta, kannattaa myös myyjältä kysellä, että näyttää niitä isompia värikirjoja, joissa lastu on isompi, jolloin sävyn voi selvemmin nähdä.

  VastaaPoista
 7. Olisiko sinulla tapettirullaa tallella? Näkisitkö siitä tapetin koodin? Aivan ihana tapetti...(Kiitos jo etukäteen.) Todella kaunis koti teillä.

  VastaaPoista
 8. Tapettirullaa on, mutta se on vajaa josta on kelmut poistettu ympäriltä. Mutta minäpä yritän katsella ja ilmoittelen tänne. Tai parempi jos laitat spostia niin ei unohdu :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.