Sisällön tarjoaa Blogger.

Syksyn pimeneviin iltoihin valoa

Syksy kun alkaa tulemaan niin huomaa, että valolla alkaa olemaan suuri merkitys. Sitä hamstraa eri näköisiin ja kokoisiin valaisimiin tuomaan lämpöä ja kodikkuutta syksyn pimeneviin ja kylmeneviin iltoihin.Ostin jokin aika sitten tällaiset romanttiset pöytävalaisimen varjostimet, varjostimissa minua kiehtoi eniten tuo kukka, niin mukavan hempeä :)Tätä sarjaa luvassa myöhemmin lisää seuraavissa postauksissa.

Näille varjostimille on ostamatta vielä lampun jalat. Olisiko sinulla kivoja ehdotuksia muodosta, väristä yms. Ottaisin ehdotuksia mielelläni vastaan.

2 kommenttia

  1. aah - ihana varjostin! Laittaisin kepeän valkoisen (?) jalan. Itse ostin tänään kaksi valkoista jättilyhtyä. Laitanpa ne näytille blogiini pikapuoliin!

    VastaaPoista
  2. Hei Johanna,
    olit vieraillut ja jättänyt kommentin blogiini, kiitos siitä! Tulin heti vastavierailulle. Tämä vaikuttaakin mielenkiintoiselta, samassa jamassa kun ollaan :) Siis rakentamassa... Te olette kyllä meitä edellä, itse odotan kovasti sitä että päästään sisustusvaiheeseen. Taidan lukea heti kaikki postauksesi läpi :) Ja liitynkin heti lukijaksi... Tsemppiä rakentamiseen!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista.