Sisällön tarjoaa Blogger.

Tapetit seinillä

Tyttäremme huone on saanut häivähdyksen pinkkiä ja perhosia. Neitimme on tyytyväinen tapettiinsa, joten minäkin olen. Jokaiselle huonekalulle on mietitty valmiiksi paikat tässäkin huoneessa, joten lopputuloksia pääsette näkemään sitten kun muutto on kunnialla saatu päätökseen ja viimeisetkin pahvilaatikot ovat poljettu läjään ja toimitettu roskiin.
Tässä vielä esimakua kotimme wc- tilasta. Laataksi siis jouduimme vaihtamaan perusvalkoisen kiiltävän laatan, koska emme ehtineet tilaamaan enää uusia. Mutta olen kyllä erittäin tyytyväinen tähän kiiltävään peruslaattaankin. Tapetti kuitenkin kruunaa koko tilan. Ja suunnittelussa minulla oli linja, että sisustuksestamme tulee yhtenäinen ja se on mielestäni toteutunut kokonaisuudessaan hyvin.

Ensi viikolla vessakin saa lattiaan laatat ja kalusteet löytävät paikkansa kahden viikon sisällä.  

Tässä yksi vierashuoneistamme, joka noudattelee talon samaa värimaailmaa. Halusin vaaleita sävyjä, jotta huoneen tunnelma on helposti muunneltavissa tekstiilein. Tämä tapetti on monen mielestä varmasti jo ihan out, mutta minä pidän tämän tapetin tunnelmasta, minkä nuo raidat saa aikaiseksi.

Haastavinta mielestäni sisustussuunnittelussa on kokonaisuuden hahmottaminen mielikuvissa. Mitään ei periaatteessa suunnitteluvaiheessa ole konkreettisesti nähtävissä, miltä se näyttäisi kun kaikki on laitettu paikoilleen. Täytyy osata ottaa huomioon kaikki mahdollinen. Sisustussuunnittelu on vaikeaa, mutta jokaisella on oma maku ja jokaisella on varmasti se oma sisustussilmänsä. Ei ole olemassa väärää, eikä oikeaa sisustustyyliä vaan me jokainen luomme sen oman tyylimme, josta muodostuu se meidän jokaisen oma kotimme. Kotimme, jossa tunnemme itsemme rakastetuksi ja hyväksytyksi ja jossa koti on enemmän kuin pelkkä talo tai asunto jossa säilytetään tavaroita.
Se on koti jossa on lämmintä ja rakkautta, koti joka kuvastaa asukkaidensa elämäntapaa, arvoja ja unelmia.

Sellainen on meidän koti.

4 kommenttia

 1. Juuri noin minäkin ajattelen - ei ole olemassa väärää eikä oikeaa sisustustyyliä..ihastuin tosi paljon tuohon WC:n raitatapettiin. Se on hieno! Kiva seurata talosi sisustuksen valmistumista!

  VastaaPoista
 2. ihana prinsessahuone ja vessan tapetti on tosi herkullinen! :) meillä taitaa olla samaa raitatapettia aulassa ja eteisessä yhdellä seinällä kuin teidän vierashuoneessa :)

  VastaaPoista
 3. Ihana huone teidän tytöllä. Meillä rakentaminen alkaa ensivuoden puolella ja olisin halukas tietämään mistä olet löytänyt tuon perhostapetin?

  VastaaPoista
 4. Katya: Perhostapetti löytyy K- raudan valikoimasta kirja abc ( lastenhuoneen tapetit)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.