Sisällön tarjoaa Blogger.

Carpe Diem

Kotiin tuomisina kyläpaikasta sain tällaisen ikivanhan ikkunapokan. Olenkin kauan aikaa metsästellyt tällaista ikkuna vanhusta, mutta mieleistä ei ole löytynyt, mutta tässä se nyt komeilee. Ikkunaa en sen koommin kunnostanut, ainoastaan pesin sen ja kiinnitin tekstin.
Carpe diem - Tartu hetkeen


Eilen oli mukava huomata blogin omien tilastojen mukaan lukijoiden/ kävijöiden määrän huomattava kasvu. Kiitos siitä teille lukijat. Olisi mukavaa jos jättäisitte edes pienen kommentin lootaan, niitä on aina niin mukava lukea. Heitänkin teille kaikille blogissani kävijöille nyt haasteen , että kertoisitte hieman itsestänne ja siitä mikä on teidän suuri intohimonne, mistä saatte voimaa ja mistä nautitte, mikä rentouttaa ja saa teidät iloiseksi.

Minulla se lienee melko selvä -- sisustaminen on rakkain harrastukseni :)

 Ihanaa tiistai päivän jatkoa teille kaikille.

4 kommenttia

 1. Minähän olen täällä vieraillutkin jo pitemmän aikaa ja varmaan minusta ja intohimostani sisustamiseen paljon tiedätkin;) Rentouttavaa on istua kotisohvalla kynttilöiden luodessa tunnelmaa ja iloiseksi minut saa omien lasteni onnistumiset asiassa kuin asiassa.
  Onnea kovasti uuteen kotiin <3

  VastaaPoista
 2. Hei!
  Ekaa kertaa kommentoin, löysin blogisi viime viikolla. Meillä myös rakennusprojekti menossa, joten siksikin kiinnostaa ihailla teidän kaunista vastavalmistunutta kotia. Rentoudun iltaisin, kun neljä pientä lapsukaista on saatu petiin, joko telkkaa katellen tai sitten netissä blogeja ihaillen. Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 3. Soile: Olen kahlannut blogisi moneen kertaan läpi, joten tiedän paljonkin sinun intohimosta sisustamiseen :)

  Anonyymi: Kiva kun jätit kommenttia. Jaksamista rakentamiseen teille.

  VastaaPoista
 4. Olenkin vanha tuttavuus täällä! Kerron itsestäni, että olen kemisti, suuri intohimoni on tällä hetkellä blogit, saan voimaa ylhäältä, nautin elämän yllätyksellisyydestä, rentoudun kodissani, ja minut saa iloiseksi lapseni.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.