Sisällön tarjoaa Blogger.

Esimakua keittiöstä

Tässä hieman esimakua meidän tulevasta keittiöstä. Olen enemmän kuin tyytyväinen valitsemiini oviin, tasoihin ja kodinkoneisiin, ne näyttävät niin hyviltä. Ja voi mahtava sitä valoisuutta, mikä tulevassa kodissamme on, rakastan valkoista ja rakastan valoa.

Perjantaina koittaa se päivä kun päästään tekemään muuttosiivous. Tunne siitä kun raksa muuttuu kodiksi on sanoin kuvailematon, niin hyvältä se tuntuu. Odotan hetkeä kun pahvilaatikko elämä muuttuu taas normaaliksi elämäksi, ilman pahvilaatikoita ja etsimistä, mistä mikäkin löytyy. Odotan, että saan ympärilleni tilaa, jotta ajatuksetkin mahtuvat kulkemaan :) Odotan, että jokaisella tavaralla on oma paikkansa, odotan, että koti alkaa tuntumaan kodilta.Haluaisin antaa voimia niille rakentajille joilla projekti on vasta aluillaan. Halauksia teille.

7 kommenttia

 1. Hyvältä näyttävät nuo kaapinovet! Onko taso puuta? Täytyy sanoa, että olen melkein kateellinen kun saat uutta laittaa omalla maulla..mutta ehkäpä meillekin koittaa joskus vastaava tilanne.

  VastaaPoista
 2. Oi että miten ihanan näköistä!! Tulee aivan mieleen se aika kun meidän talo valmistui, kaikki tuoksuikin niin ihanalle ja uudelle! Kateeks käy :-)

  VastaaPoista
 3. Marita: Taso ei ole puutaso, mutta näyttää todella paljon puutasolta myös läheltä katsottuna. Ehkä teillekin koittaa vielä joskus tämä vaihde, toivotaan niin :)

  Marilla: Uuden talon tuoksi todellakin on ihana, se kerrassaan huumaa mennessään :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos voimantoivotuksista! Projekti on todellakin vasta aluillaan, eikä voi kun vaan kuvitella sitä työmäärää, mikä on edessä ennenkun muutto alkaa... Onnea teille uuteen kotiin! Ihanan näköinen koti!<3

  VastaaPoista
 5. Oman kodin onni 2011: Kiva kun poikkesti lueskelemaan. Kiitos, ihanaa päästä muuttamaan huomenna :) Kyllä se teidänkin projektri valmistuu, usko pois.

  VastaaPoista
 6. Hei! Mistä ostitte kotiinne kalusteet? Näyttää niin siisteitlä, vaikka kaikillahan ne ilmeisesti suurin piirtein samaa ovat...

  VastaaPoista
 7. Me ostimme nämä paikalliselta toimijalta, mutta eiköhän tätä ovimallia löydy jokaiselta kaluste toimijalta :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.