Sisällön tarjoaa Blogger.

Harmaa aamu

Tänään on luvassa ostoksilla käyntiä, pieniä hankintoja uuteen kotiin on vielä ostettavana. Vesisateinen ilma on hyvä shoppailupäivä niin ei tunnu että päiväkään menisi hukkaan kun ulkonakaan ei voi edes olla. Lomakin alkaa lähenemään loppua, mutta vielä vajaan viikon nautimme yhdessäolosta ja kiireettömästä aikataulusta.

Meidän reilu 2 ½ vuotiaasta neitistä on tullut iso tyttö. Muutettuamme uuteen kotiin hän on nukkunut yksin isojen tyttöjen sängyssä. Olen hieman yllättynyt, että siirto omaan sänkyyn kävi näinkin helposti ilman minkäänlaisia taisteluja. Vuokrakodissamme ei ollut nimittäin sijaa tytön omalle sängylle joten perhepedissä nukuttiin.

Alla muutamia otteita meidän ison tytön huoneesta :) 

Olisi mukava oppia tekemään kuvakollaaseja, ettei aina tarvisi näin alekkain näitä kuvia laittaa, mutta eipä minulla taida tässä koneella sellaista ohjelmaa olla. Aiemmin oli kuvankäsittelyohjelma, mutta ohjelma on johonkin tainnut kadota. Ei kenelläkään olisi vinkkejä, mistä ohjelman saisi, löytyisikö netistä?  :)

Ja haluaisin kiittää edellisiin postauksiin tulleista kommenteista, ne ovat todella lämmittäneet sydäntä, kiitos :)

Ja tervetuloa uusille lukijoille lukemaan juttujani.

3 kommenttia

 1. Minäkin haluaisin oppia tekemään kuvakollaaseja, joten vinkkejä otetaan halulla vastaan! Ihanan herkkiä kuvia sinulla - virkisti harmaata päivääni!

  VastaaPoista
 2. Picasalla voi tehdä ja ihan kiva on Photoscapekin.
  Täältä voit käydä imuroimassa:
  http://google-picasa.finnish.toggle.com/

  ja täältä Photoscape:
  http://www.photoscape.org/ps/main/download.php

  Mulla on molemmat:)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Soile! Kohta alkaa tulla kollaaseja!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.