Sisällön tarjoaa Blogger.

Jatkoa työhuoneesta

Synkkänä ja vesisateisena päivänä on hyvä ottaa valokuvia, tuntuu, että päivä ei mene silloin hukkaan vaikka tekee " turhuuksia" kun sataa vettä. Joten pyynnöstä laitan kuvia vielä kokonaisesta huoneesta, jotta lukijat hahmottavat paremmin kalustesijoittelua.  
Kuten huomaatte aika paljon lilaa, mutta muu kotimme on niin neutraali joten halusin yhdestä huoneesta hieman räväkämmän. Kuten huomaatte, huonekaluja ko. tilassa ei ole kuin tietokoneen pöytä ja tuo sohvasänky. Pidän, että ympärilläni on tilaa, enkä halua täyttää tiloja huonekaluilla.

Kiitos edelliseen postaukseen kommentoineille.

6 kommenttia

 1. I-ihana!! Minäkin pidän, ettei huone ole ahdettu liian täyteen ja tuo väri on huippuhyvä!

  VastaaPoista
 2. Nämä kuvat näyttävät paljon paremmilta. Todella upea huone! Ihanat lilan sävyt

  Terveisin Edelliseen postaukseen kommentoinut anonyymi: Jonna

  VastaaPoista
 3. Ihana tapetti!!! <3 Mäkin pidän tilan tunnusta, silti vaan pelottaa, ettei itse tuu haalittua liikaa tavaraa (siis huonekaluja) ympärilleen...

  VastaaPoista
 4. Meillä oli sinänsä ihanteellinen tilanne huonekalujen suhteen, että myytiin lähes kaikki vanha pois kun muutettiin rakentamisen ajaksi vuokralle. Kesän mittaan on sitten tullut hankittua uusia, mutta ainoastaan pakollisia, jotta saan mahdollisimman avaraa :)

  VastaaPoista
 5. Olipas hauska huomata, että teillä on työhuoneessa sama tapetti kuin minulla uuden kotini makkarissa :) En ole vielä missään blogissa/livenä törmännyt. Itse olen ihan supertyytyväinen kyseiseen tapettiin, ja se on herättänyt suurta ihastusta kodissani vierailleiden keskuudessa.
  Vielä pitää sanoa, että teillä on oikein kaunis koti. Iloa ja siunausta teidän perheen elämään :)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Minäki oon supertyytyväinen tähän tapettiin, todella kaunis ja näyttävä. Ja silti hillityt sävyt vaikka onkin lilaa.. Ja kiitos kovasti kehuista, olen otettu.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.