Sisällön tarjoaa Blogger.

Kalusteiden kasausta

Yksi lomapäivä jälleen takana ja vielä monta edessä.

Työmiehemme rakennuksella ovat huippuja, vakuuttavat ammattitaidollaan ja työn laadulla. Mitään moitteen sanaa ei heistä ole koko rakennus urakkamme aikana, suosittelen lämpimästi. Heidän kanssaan yhteistyö sujuu kuin tanssi ja ressille ei kovin paljon jää sijaa. Olen siis tyytyväinen, turhanpäiväinen ressi ei ole hyvästä.

Tänään oli kasattu kiintokalusteiden rungot, huomenna on vuorossa ovien laitto. Tarkkasilmäiset voivat huomata, kuinka katossa olevissa spoteissa on jo valot :)

8 kommenttia

 1. IIIhana tuo WC:n tapetti (olen jo aiemmin kehunut ja nyt vain tunne vahvistuu). Haluatko kertoa, mikä tapetti se on ja mistä hankittu. Suunnittelen WC remppaa ja haluan juuri tuonnäköistä myös omaani..! Mukavaa lomaa!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Marita mieltä lämmittävistä kommenteista, olen otettu :)

  Tapetti on ostettu K-Raudasta se on RTV yhtymän uudesta kokoelmasta " Business Lounge". Tapetin hinta 59 euroa / rll.

  VastaaPoista
 3. Teillä näyttää jo niin valmiilta ja kauniilta. Nämä kuvat luovat uskoa siihen, että jonain päivänä se meillekin koittaa muuttopäivä :)

  VastaaPoista
 4. Johanna: todella kivan näköistä teillä uudessa kodissa. terv Riikka

  VastaaPoista
 5. Marianne: Kiitos. Kyllä se muuttopäivä teilläkin vielä tulee, usko pois. Vaikka pitkältä se aika tuntuu kun joutuu odottamaan. :)

  Riikka: Vai puskaradiot lauloi :) Kiva kun löysit sivuille :)

  VastaaPoista
 6. Todella kaunista tulee : ) Tuo vessan tapetti on kyllä ihana..

  VastaaPoista
 7. Löysin vasta blogisi (googlesta etsin kuvia Luhdan Tuuli-päiväpeitteestä) ja aloin alusta lukemaan, enkä malta odottaa että nään kotinne valmiina. Ihanan näköistä, harmonista!! Miten pohja on toiminut? Nythän olette jo vuoden asuneet ja kokemusta löytyy :) Itsellä hirmuinen "talokuume" nyt ja parin kuukauden sisään selviää josko pääsisimme omaa kotia suunnittelemaan, kun tieto haluamastamme tontista varmistuu.
  Terkuin, Suvi Helsingistä

  VastaaPoista
 8. Suvi: Kiva kyn löysit blogiini :) Olemme tosiaan kohta vuoden asuneet tässä kodissa, mukavaa on ja mitään en vielä ainakaan tekisi toisin. Pohja on toimiva ja hukkaneliöitä ei mielestäni juurikaan ole. Korotetun katon ansiosta on avaraa ja valoisaa. Pitelen peukkuja josko saisitte haaveen omasta kodista totéutettua.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.