Sisällön tarjoaa Blogger.

Kokeilua ja kokeilua

Kyselin aiemmin vinkkejä kuvankäsittelyohjelmista. Kiitos ihanalle Soilelle, nyt minäkin omistan kuvankäsittelyohjelman, joka vaikutti todella helppokäyttöiseltä ja mukavalta ohjelmalta. Heti täytyi päästä kokeilemaan ohjelman toimivuutta ja tällaisen sain tehtyä, kiva :)

Tässä siis kuvaotteita wc-tilastamme.


Tervetuloa jälleen uusille lukijoille.
Talomme valmistuttua ja sisustuskuvien julkaisemisen jälkeen kävijämäärä jatkaa kasvuaan ja lukijoita tulee enemmän. Kiitos siitä teille blogissani kävijät. Toivottavasti viihdyytte.

Toivomuksia jutuista / blogiaiheista voi laittaa, mikäli teillä on jotain erityistä mielessä. Toteutan niitä niissä määrin mihin taidot riittävät :)

6 kommenttia

 1. Tosi kauniin näköistä teillä!

  VastaaPoista
 2. Nyt blogisi alkaa näyttää tosi hyvältä:) Ei ihme että suosio kasvaa - kauniita kuvia! Minun täytyy myös opetella tuota kuvankäsittelyä..tämä on tosi hauska harrastus!

  VastaaPoista
 3. Hei! Heti olisi toiveita...eli laitathan kuvia siitä ihanasta isosta peilistä kun saat sen. Samoin piha/puutarha ja ulkokuvia ja tai niistä suunnitelmmia olisi kiva lukea :)

  VastaaPoista
 4. Marita: Kiitos, olen itsekin tyytyväinen nyt blogin ulkoasuun.

  Anonyymi: Peilistä tulee heti kuvia kun saapuvat suomeen. Liikkeestä on luvattu jälleen, että saapuu lokakuun alussa. Saapas nähdä.

  Täytyypäs alkaa koostamaan pihapostausta :)

  VastaaPoista
 5. Hei, mistähän tuo naulakko on ostettu? Hyvännäköinen ja toimivan oloinen!

  VastaaPoista
 6. SARKA: Kivasti kyllä mahtuvat pyyhkeet tähän naulakkoon. Ja näitä löytyy Ikeasta.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.