Sisällön tarjoaa Blogger.

Lomapäiväni toinen viikko

Tänään tuli vietyä viimeisetkin puuttuneet materiaalit tontille ja todettua, että kohta, kohta on valmista. Olen kuin pikkulapsi karkkikaupassa saavuttuani paikalle. Kihermöin jännityksestä ja odotan malttamattomana sitä suurta asiaa; MUUTTOA :)

Vietimme tyttäreni kanssa shoppailupäivää, eräs ihan hieno huonekalukokonaisuus osui eteeni. Mietin, että väritykseltään ja tyyliltäänkin tämä saattaisi sopia "kirjasto" huoneeseemme kirjoituspöydäksi.
Pöydän koko on 100x102x68 ( l*k*s).

Mitä mieltä sinä olet tästä kirjoituspöydästä, pidätkö?
5 kommenttia

 1. Kaunis on pöytä! Mistäs löysit sen? Vaikuttaa näppärän kokoiseltakin, eli liian massiivinen.

  VastaaPoista
 2. Kirsikka: Pöytää myydään Jyskissä ja vaikutti tosi jämerältä, eli ei heilunut ja huojunut :) Hintaa 129 euroa. Mutta vaikka tuote on Jyskistä, olen silti ihastunut tähän pöytään. Harkitsen edelleen sen ostamista. :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis pöytä!

  Kyllähän löytöjä voi tehdä mistä liikkestä tahansa. Kun kokoaa kunnolla ja laittaa vähän liimaa väliin, niin eiköhän pelaa. Siis jos se on itse koottavissa. Hintakin on kyllä tosi edullinen!

  VastaaPoista
 4. Kivan näköinen pöytä, sopisikohan tuo koulutytölle koulupöydäksi? terv Riikka

  VastaaPoista
 5. Riikka: Kyllä se ainakin minun mielestä sopisi myös koulupöydäksi, onhan tuolla pöydällä syvyyttä kuitenkin noin 70 cm ja leveyttä metrin verran. Tosi kaunis pöytä minun mielestä ja edullinen. Ja mielestäni tuo lokerikko on tosi kiva, sen voi laittaa joko seinään kiinni tai sitten pitää siinä pöydän päällä, joka vaan sitten tietysti vie pöytätilaa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.