Sisällön tarjoaa Blogger.

Pieni paljastus työhuoneestamme

Ulkona on tosi syksyinen ilma. Piti käydä ostamassa kanervia ja multaa, jotta voi laittaa kukat koristamaan terassia. Lyhtyjäkin ostin, joten illalla pääsee laittamaan uloskin hieman tunnelmaa.

Tässä hieman esimakua työhuoneestamme. Huoneesta piti alunperin tulla meidän vanhempien makuuhuone, mutta koska tyttö päätti niin hyvin siirtyä omaan huoneeseensa nukkumaan niin halusin, että me vanhemmat nukumme hieman lähempänä neitiä, jotta yöllä kuulee jos tulee ikävä :)

Tämä huone on ainut väripilkku talossamme, joten en säästellyt yhtään kun tekstiilejä laitoin.


Tässä vaiheessa näette vain otteitta kodistamme, mutta ehkä myöhemmin otan kuvia jossa näkyy koko huone. Toiveitahan saa esittää, mikäli haluatte nähdä enemmän jostain tietystä huoneesta.

Anonyymi esitti toiveensa pihapostauksesta, tällainen on tulossa kun saan kerättyä hieman materiaalia sitä varten. Luonnostelmat minulla pihasuunnitelmista on jo tehtynä, toteutus siirtynee ensi kevääseen. Mutta kurkistus suunnitelmiin ja jonkinlaisiin valokuviin on luvassa.

1 kommentti

  1. Tääläkin yksi anonyymi toivoisi juuri sellaista postausta missä kuvaisit koko huoneen tai vaikka kaikki!:) Olisi kiva nähdä miten olet järjestellyt kalusteet kun noista kollaaseista sitä ei niin näe. Viihtyisän näköinen koti teillä!Odotan innolla lisää kuvia :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista.