Sisällön tarjoaa Blogger.

Sataa sataa ropisee

Voi kun tulisi jo talvi, tämä harmaa, vesisateinen ilma ei oikein miellytä. Ulos ei kehtaa nokkaansa näyttää. Ehkä se talvi tulee jos laitan silmät kiinni ja toivon oikein lujasti. Toivossa on hyvä elää.

Muutama kuva on tullut sadepäivänä taas räpsittyä. Vuorossa hieman makuuhuonettamme, joka on vielä sisustuksellisesti keskeneräisin. Jotain kivaa sängynpäädyksi on mietinnässä, mutta mikä se tulee olemaan, en ole vielä täysin päättänyt, jotain on kylläkin jo mielen päällä, mutta mikään normi sängynpääty se ei tule olemaan.
Mikäli sinulla olisi jotain kivoja ideoita, niin heitähän kommenttilootaan viestiä :)

Makuuhuoneessamme vallitsee harmaa. Sängynpeitto on Luhdan mallistoa, koristetyynyt sekä katossa oleva ihana glamour valaisin kodin 1:stä.


4 kommenttia

 1. Pidän tuosta glamourista, jota olet jo viljellyt onnistuneesti. Joten laittaisin sängynpäädyksi jotain luksusta, katseenvangitsevaa...

  VastaaPoista
 2. Samoja ajatuksia minulla Marita, jotain luksusta sen pitäisi olla :)

  VastaaPoista
 3. Oi, kun teillä näyttää kauniilta ja kaikkia ihania pikku juttuja. Te varmaan olette muuttaneet aika lähelle meidän vanhaa kotia - luulisin noista ulkokuvista päätellen : )

  VastaaPoista
 4. En kehtaa kovin tarkkoja tietoja sijainnista antaa, mutta kylän kupeessa ( niin siis minkä kylän ;) uusimpia asuinalueita... tällä alueella ei vielä kovin montaa taloa olekkaan. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.