Sisällön tarjoaa Blogger.

Siivousta, siivousta ja siivousta

Kerrostalo elämä alkaa olemaan nyt koettu. Muuttopäivä on perjantaina ja nyt vielä viimehetken siivouksia tehdään uudessa kodissa. Intoa pitäisi löytyä myös nykyisen asunnon siivoukseen, mutta sen taidan jättää kuun loppuun suosiolla.

Olen erittäin tyytyväinen uuden kotimme säilytysratkaisuihin. Todella paljon vaatekaappitilaa ja suurin osa varmastikkin jää tyhjäksi. Mutta niinhän sitä sanotaan, että tilaa ei ole koskaan liikaa.

Tässä yksi kotimme säilytysratkaisuista. Valkoista lasia oleva liukuovilla varustettu säilytyskokonaisuus, joka on koko seinän levyinen ja korkuinen ja kätkee taakseen todella suuren määrän hyllyjä ja tankotilaa.


Kivaa tiistaipäivän jatkoa kaikille :)

8 kommenttia

 1. Onnellista perjantaipäivän odotusta! Toivottavasti ehdit bloggamaan ensi tunnelmat uudessa kodissa - odotan malttamattomana :)
  p.s. Hyvännäköinen tuo valkoinen lasiovi.

  VastaaPoista
 2. Marita: Sinun kommentit lämmittävät aina yhtä paljon mieltä, kiitos :)

  VastaaPoista
 3. Onpa teillä hieno uusi koti! Onnea vaan kovasti!!
  Ihanaa varmasti päästä järjestelemään kaikki paikoilleen ja jo se uuden kodin tuoksu on niin ihana..=)

  VastaaPoista
 4. Christina: Kiva kun jätit kommenttia :)

  Uuden kodin tuoksu on kyllä todella huumaava ja se tavaroiden järjestäminen ja ylimääräisten karsiminen on terapeuttista.

  VastaaPoista
 5. Runoilinn tänne jo vaikka mitä ensivisiitin kunniaksi... niin eiköhän tullutkin joku päivitys ja vei koko kommentin... yritän pääsät uudestaan tunnelmaan :D
  Selailin aika kauaskin vahoja postauksia... niin heräs muistoja omasta vastaavasta haaveilu ja suunnitteluajasta kun uutta kotia tehtiin :) Nautihan nyt täysin rinnoin tästä muuttoajasta, sillä harvoin sitä saa puhtaalta pöydältä aloittaa! Kauniille näyttää jo teidän koti ja maalaamasi suunnitelmat.

  Siitä omakotikullankallis-pussukasta... laitoin sivupalkkiin spostiosoitteen, niin laitatko siihen tarkemmin millaista ja minkä kokoista pussukkaa haluaisit, sitä ruutuakangasta mulla ei nyt varmaan ole paljoakaan ole... muita kyllä löytyy. Täytyy tässä lähipäivinä tulostaa taas muutenkin niitä tekstejä niin samalla sekin tulisi...

  VastaaPoista
 6. Maaka: Kiva kun poikkesit :)

  Laitan siitä pussukasta tietoa, minkälaista ja hieman kokoa kun saadaan muutettua. Mittailen vähän paikkaa tuolla uudessa kodissa. Ollaanpas kuulolla.

  VastaaPoista
 7. Piti selailla näitä rakennusajan kirjotuksia, kun itellä se vaihe menossa :) Niin samanlaisia ajatuksia pyörii täälläpäin ajatuksissa tällä hetkellä. Mukava nähä, mihin ratkaisuihin ootta päätyny. Tämä säilytyskokonaisuus on kyllä erittäin pätevän oloinen, harmi kun ei voi enää itelle toteuttaa. Mut pitää poimia sitte nuita sisustusvinkkejä uuemmista postauksistasi ;) Niihin pystyn vielä paljon vaikuttaan!

  VastaaPoista
 8. Paevi: Joo, tämä on kyllä toimiva kätkee taakseen paljon tavaraa. Mukava että olet löytänyt vinkkejä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.