Sisällön tarjoaa Blogger.

Ulkovalaisimet syttyi meidän taloon

Sähköt on kytketty taloon, joten lamppuja on nyt mukava pitää päällä varsinkin ulkona. Olen tyytyväinen valitsemiini ulkovalaisimiin. Nämä ylös/ alas valaisimet ovat varmasti paremman näköisiä mikäli valaistava seinäpinta olisi suurempi. Mutta meillä nämä siis tulivat pylväisiin ja ala on tietysti pienempi mitä nämä meillä valaisevat. Mutta tykkään kuitenkin valaisimista kovasti.

Vielä ei olla oltu niin pimeään aikaan tontilla, että olisi saanut kaumpaa otettua kuvaa, josta näkyisi sitten kuinka upeasti valaisevat yön pimeinä tunteina. Mutta viikon päästä kun muutto koittaa, niin luvassa on jatkokuvia :) 

Mutta tässä siis esimakua niille jotka ovat ko. lamppuja tilanneet tai miettivät tilaamista.Meillä tuli myös portaiden molemmin puolin tällaiset upotettavat ledit valaisemaan sisään mentäessä kulkijaa. Ihan kivan näköiset ja todella kirkas valo.

Näistäkin luvassa jatkokuvia viikon päästä pimeään aikaan.


8 kommenttia

 1. Pidän ulkovalaisimista. Tyylikkäään yksinkertaiset. Myös ledit rapuissa on mainio idea!

  VastaaPoista
 2. hienoilta näyttää!! odotan innolla lisäkuvia ulkovalaisimista :). voitko kuvitella et meidän valaisimet ei oo vieläkään tullu!!!!

  VastaaPoista
 3. S; Ai ei vieläkään tullut? Kauanpas kestää toimitus, toivotaan, että saisitte pian ulkovalaisimet.

  VastaaPoista
 4. hei! sellaista kyselisin kun illat nyt on pimentyneet, niin miten nämä ylös/alas valaisimet valaisee laajemmalti, vai valaiseeko se enemmän vain seinää? :) itsekin näistä haaveilen, mutta mietityttää vain se miten nämä pihan/terassin sitten valaisee... :) -T-

  VastaaPoista
 5. Seinää enemmänkin valaisee, eli ylös ja alas. Muuallehan se valo ei näissä valaisimissa osoita. Joten suosittelen myös muita ulkovalaisia valaisemaan pihaa, terassia jne.

  VastaaPoista
 6. kiitos! :) ja kiitos aivan ihanasta blogista!

  VastaaPoista
 7. Mistä olet ylös/alas lamput ostanut? Muistatko merkin?

  VastaaPoista
 8. Minna: K-raudasta olen ostanut. En kyllä muista merkkiä, mutta nuita vastaavia löytyy lähes jokaisesta rautakaupasta. Itse harmittelin silloin kun nuo valaisimet maksoi 40 euroa/ kpl ja bauhausissa olisi ollut 10 euroa / kpl. Ja ulkonäössä ei mitään eroa. Nooh, jälkeenpäin on hyvä jossitella :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.