Sisällön tarjoaa Blogger.

Viimeinen lomapäivä

Viimeinen lomapäivä jäljellä ja päivä meneekin järjestellessä tytön hoitoasioita. Se ei käynytkään täällä niin yksinkertaisesti. Joudun hieman karsimaan omia töitäni, jotta päiväkotipaikka olisi mahdollinen. Haettiin nimittäin vuorohoitopaikkaa, mutta vapaita paikkoja ei ole, joten toivon tänään saavani sitten normaalilla aukiololla olevan päiväkotipaikan ja karsin omia töitäni aikavälillä 16.30-17-30. Toivotaan, että paikka saadaan. Tälle viikolle on täytynyt hätyyttää sisko Turusta lapsenvahdiksi, jotta päästään töihin. Onneksi ihanainen siskoni pääsee tulemaan.

Sitten muihin asioihin; Oman kodin sisustaminen on kyllä ihana asia. Kaipasinkin 5 kuukauden vuokrallaolon aikana kodin laittamista, siellä sitä ei harrastettu, en vaan jaksanut koska tiesin sen olevan tilapäistä.

Nyt kun pahvilaatikkoelämä on loppunut, on ihanaa nauttia pelkästä olosta kotona ja ensimmäistä kertaa myös takkatulen loisteesta.Ylläolevassa kuvassa näkyvää nojatuolia meinasin, että olisin verhoiluttanut sen uudelleen jossakin. Mies kuitenkin teki tuolille vaahtopesun ja aika hyvin se siitä puhdistuikin, joten jääköön se nyt vielä toistaiseksi tällaiseksi.

6 kommenttia

 1. Teillä on niin kaunista ja harmonista!!!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa harmoniaa - silmä ja sielu kyllä näissä maisemissa lepäävät. Ihmeen nopeasti saitte kaiken valmiiksi! Voimia töihinpaluuseen ja tarhaelämään!

  VastaaPoista
 3. Marita: Kalusteiden ja koriste-esineiden paikat olivat kaikki suunniteltu valmiiksi. Kaikista oli tarkat visiot mihin mikäkin tulee, ehkä siinä piilee salaisuus, että koti näyttää siltä kuin siellä olisi asuttu pitempäänkin ;)

  VastaaPoista
 4. Olette tosiaan saaneet nopeasti kaiken paikoilleen ja todella hyvältä näyttää!!

  VastaaPoista
 5. Christina: Täytyy olla sähäkkä, että voi alkaa elämään normaali arkea :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.