Sisällön tarjoaa Blogger.

Eteinen

Pitkiä päiviä töissä ja kuvaamiselle asettaa haasteita ainainen pimeys. Aamulla kun heräät on pimeää ja illalla kun tulet töistä on pimeää. Tänään kuitenkin olin kotona myös valosan aikaan kun vietimme kotipäivää neidin sairastaessa. Muutaman kuvan ehdin ottaa eteisestämme. Tätä sivua eteisestä te ette ole tainneetkaan vielä nähdä.Rakennusprojektiamme alusta asti seuranneet, ovat varmaan lukeneetkin eteisen suunnitelmistani. Eteinen toteutui täysin suunnitelmien mukaan sisustuksellisesti. Matto, kori, lipasto, peili, lamput jne. on kaikki mitä kuvittelin tähän tilaan jo ennen talon oltua pystyssä. Näitä tuotteita on tullut siis hankittua pikkuhiljaa, kerralla emme ole kaikkia ostaneet vaan tipotellen koko rakennusprojektin ajan.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Luvassa tuulikaappi postaus sitä toivoneille jo tällä viikolla.

8 kommenttia

 1. Valoisa eteinen! Onko muuten tuo oven avaamissuunta hankaloittanut kaapiston käyttöä? Ovi ilmeisesti avautuu kaapistoa päin? Meillä oli kaapisto oven takana vähän aikaa ja jatkuvasti kahva kolisi peiliä vasten. Välillä oli myös hankalaa, kun ovea ei saanut kokonaan auki.

  VastaaPoista
 2. Oven avaamissuunta ei ole hankaloittanut kaapin käyttöä. Eikä se mielestäni kyllä kolisekkaan kaappiin. Ja tuo ovi kyllä aukeaa ihan kokonaan, suunnitteluvaiheessa otettiin se huomioon.

  VastaaPoista
 3. Heidi Helmikummusta uteleepi teitin eteisen maalin sävyä. Samansävyistä maalia kuvittelin ainakin meille ostaneeni ja nyt kiinnostaa onko peräti sama sävy :)

  VastaaPoista
 4. Heidi: Meillä on tapetti eteisessä. Sävy tapetissa on sellainen maitokahvin sävyinen.

  VastaaPoista
 5. ok, no sitten, kiva sävy joka tapauksessa! Nuo maalit vaan on niin jännittäviä, kun mallipläntti ja todellisuus saattavat poiketa niin paljon toisistaan. Mutta toivottavasti pian se selviää oliko maalivalinta oikea vaiko ei.
  T:Heidi

  VastaaPoista
 6. Heidi: Maalit ovat kyllä vaikeita valittavia, koska näyttävät erilaisilta eri valoissa. Toivotaan, että löysitte mieleisen sävyn.

  VastaaPoista
 7. Apua! Mikä eteisen matoksi näillä kamalilla kurakeleillä? Joku kaunis mutta helppohoitoinen?

  VastaaPoista
 8. Ano: En tiiä miten teillä, mutta meillä ei kyllä kengät jalassa sisällä kävellä. Tuulikaapissa riisutaan kengät ja siitä eteenpäin matka voi jatkua sukat jalassa. Mutta jokaisessa kodissahan tietysti tehdään miten halutaan, mutta näin meillä

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.