Sisällön tarjoaa Blogger.

Eteisen loistoa

Tältä näyttää meidän eteinen nyt kun kaikki esineet on omalla paikallaan. Ihanan valoisa, olen erittäin tyytyväinen.

11 kommenttia

 1. Ei voi muuta sanoa kuin että kyllä on KAUNISTA! Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 2. On tuo peili kyllä niin upea! Kyllä minä sitä kovasti kävin hypistelemässä, mutta kun kaikkea ei voi saada eikä varsinkaan mahduttaa tähän meidänkään kotiin;)

  VastaaPoista
 3. Virpi: Kiitos. Ihanaa viikonloppua sinullekin.

  VastaaPoista
 4. Soile: On se kyllä upea ja se on niin näyttävä. Vielä haaveilen Vepsäläisellä olevaa hopeista koristeellista tuolia tuohon meidän eteiseen, mutta siihen on säästettävä pikku tovi ;)

  VastaaPoista
 5. Oi että, kyllä on niin kaunis eteinen!! :)

  VastaaPoista
 6. Valoisuus ja puhtaus ovat kyllä ehdottomasti teidän kämppänne huippuasiat!

  VastaaPoista
 7. Tosi ihana tuo peili. Sama juttu minulla en saa mihinkään mahtumaan, joten kauppaan jäi. Oletko muuten ajatellut, että laitaisit lipaston nupit uusiksi? Samaa sävyä kuin peili. Tai sprayllä.

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: En ole ajatellut nuppien vaihtamista. Tykkään nuista, mitkä tällä hetkellä ovat, joten vaihtoon menevät mikäli löytyy jotain tosi kivoja muodoltaan.

  VastaaPoista
 9. Itsekin juuri hankin tuollaisen peilin. Mietin kuitenkin kiinnitystä? Ripustitteko itse tuon peilin oman "vaijerin" varaan vai kuinka ratkaisitte tämän?

  Peilihän painaa niin vietävästi etten halua sen tippuvan kenenkään niskaan...

  VastaaPoista
 10. Anonyymi: Itse ollaan peili laitettu tuohon seinälle. Peilin takanaha on vaijeri, eli ostimme rautakaupasta sellaisen kyproc seinään soveltuvan ropun ja ruuvin joka kestää painoa 30 kg. tämän ruuvin päälle sitten ripustimme taulun ihan sillä taulun omalla vaijerilla.. Taulu painaa hieman päälle 20 kg. kannattaa ensin varmistaa se seinän materiaali johon taulu tulee, koska eri seinämateriaaleille on omat rruuvinsa ja roppunsa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.