Sisällön tarjoaa Blogger.

Ihania lukijoita ootte jokainen

Teidän ihania kommentteja on ollut tosi ihana lukea. Jaksan joka kerta tästä mainita, mutta jokainen kommentti lämmittää sydäntä ihan valtaisasti <3 

Joku kyseli paljonko blogissani vierailee päivittäin lukijoita niin tähän vastauksena, että  noin 1100-1500 lukijaa, valtaisa määrä mielestäni. Välillä ihan ymmälläni katson lukijatilastoja ja mietin voiko nämä pitää paikkaansa.

Mutta kiitos näistä siis kuuluu teille kaikille lukijoille jonka vuoksi arvontakin on polkaistu käyntiin.
Uusia lukijoitakin on taas tullut sankka joukko, tervetuloa <3
Toivottavasti viihdytte juttujeni ja kuvieni parissa.

Olen niin tyytyväinen, että postauksistani on ollut iloa ja hyötyä teille lukijoille, olette kertoneet saaneenne täältä vinkkejä joko uuden kodin rakentamiseen, remontoimiseen ja sisustamiseen.

Vastaanotan edelleen postausaihe vinkkejä, niitä on aina kiva toteutella. Valitettavasti puutarhasuunnitelmani on vielä keskeneräinen, joten sitä ei ole vielä saatavilla.

-------------------------------------------------------------------------------------

Ja sitten, illan "viralliseen" sisustuspostaukseen.


Laitoin myös tähän olohuoneessamme olevalle sivupöydälle näitä Iittalan kivituikkuja, ovat niin kauniita. Tämä pöytävalaisinkin on siirtynyt tänne olohuoneeseen. Valaisin on kyllä kaunis noin 10 euron valaisimeksi. Ja tuo pallo jalka, se on kyllä kaunis :)Huomenna luvassa takkakuvia, olkaapa kuulolla ;)

14 kommenttia

 1. Vautsi vaude tuota lukijamäärää! Mutta en ihmettele, sillä sulla on mielestäni yksi parhaimmista sisustusblogeista. Takkakuvia odotellessa...

  VastaaPoista
 2. Marita: En voi enää sanoin kuvailla kuinka iloitsen sinun kommenteista, ne lämmittävät joka kerta enemmän ja enemmän sydäntäni <3

  VastaaPoista
 3. Onpas paljon lukijoita päivässä!!:) Mistä olet saanut 10 euron hintaan tuon valaisimen?Kaunis on sekin! <3

  VastaaPoista
 4. Sarppa: Valaisin on citymarketista :)

  VastaaPoista
 5. Oiskohan siellä vieläkin! :D Täytyypä huomenna kipaista katsomassa valikoimaa! :D

  VastaaPoista
 6. Tosi kiva valaisin :) Ja kyllä täällä päivittäin tulee käytyä vierailulla :)

  VastaaPoista
 7. Huh! Melkoinen määrä lukijoita! Mun mielestäni pari sataakin on ollut jo kamalasti:) Mitenkähän paljon KAIKKEIN suosituimmissa suomalaisissa blogeissa käy lukijoita? Vaikka on kiva, että omaa blogia lukee paljon väkeä, olen huomannut, että itse vierailen usein mieluusti vähän vähemmän suosituissa blogeissa. Niissä ikään kuin "tutustuu lukijoihinkin" ja säilyy intiimimpi tunnelma.

  VastaaPoista
 8. Sarppa: Käväsehän katsomassa jos vielä valikoimista löytyisi. Voin minä täältäkin postittaa jos on tarvetta :)

  Päm: Onpas kiva, että käyt päivittäin.

  Leena: Minä ainakin huomioin kaikkien kommentoijien viestit ja ketään en jätä ulkopuolelle :) Ja sinutkin muistaa jo niin hyvin kun kommentoit useasti, mukava, että
  " oppii tuntemaan" kivoja sisustuskavereita :)

  VastaaPoista
 9. Johanna: tää on ollutkin juuri henk.koht. kommentoinnistasi johtuen yksi mukavimmista "suosituista blogeista":)

  VastaaPoista
 10. Tosi mahtavaa nuo kävijämäärät !! :) Mutta tosiaan on kyllä mukava käydä täällä lukemassa mielenkiintoisia juttujasi!! Niin ja kiitos vielä kun kävit vierailulla :)

  VastaaPoista
 11. Emmi: Kiva kun olet viihtynyt sivuillani.
  Ei tarvitse kiittää, kivoissa blogeissa on mukava vierailla :)

  VastaaPoista
 12. Hei,

  Täällä myös yksi uusi lukija. Löysin blogisi Soilen blogin kautta ja olen sitä käynyt melkein päivittäin lukemassa. Teillä on kyllä tosi kaunis koti :).

  Meillä on talonrakentaminen ajankohtaista. Tarkoituksena on rakentaa talo tänne Oulun seudulle ;). Lueskelin noita vanhempia juttujasi enkä löytänyt tietoa mikä talo teillä on. Oletko sen jossain maininnut? Onko se avaimet käteen malli, kun valmistui noin nopeasti? Meillä on ainoana vaihtoehtona sellainen, kun ei tekijöitä muuten löydy.

  Niin, ja tuo teidän takka on kyllä tosi kaunis.

  terveisin,
  -Minna- Oulusta :)

  VastaaPoista
 13. Minna: Tervetuloa blogiini.

  Meidän talo ei ole kenenkään talotehtaan vaan se on ihan kappaletavarasta rakennettu ja meidän toiveiden mukaan suunniteltu. Huhtikuussa alko maatyöt ja syyskuun puolessa välissä talo oli valmis. Eli 5 1/2 kk kesti rakentaminen. Minä voin suositella hyvää rakentajaporukkaa
  ( nämä jotka meille rakensivat). Hintakin heillä on kohtuullinen rakentamisessa. Otappas yhteyttä sähköpostiini, mikäli haluat lisätietoja rakentajasta.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.