Sisällön tarjoaa Blogger.

Kauniita kuoseja

Eilen vietetyssä tehosiivouspäivässä silitin myös neidin vuodevaatteet. Voi, että niitä oli mukava silitellä kun loistivat väreillään. Ihanaa kun lasten vuodevaatteissa voi käyttää värejä ihan yltäkylläisyyteen asti, se on paikka, jossa en säästele värinkäyttöä.

Pussilakanoissa minulla on hieman sama juttu kuin verhoissakin, eli ostan kun löydän kauniita, en niinkään koskaan lähde vartavasten ostamaan, koska tiedän, että silloin ainakaan en löydä yhtään mitään.


Tytön pussilakanoissa löytyy raitaa, ruutua, palloa ja yksivärisiä.Tässä on yksi lemppareista Finlaysonin Ruusumuumi pussilakana setti. Ihanat värit ja kaunis kuosi.


Nyt on kaikki järjestysksessä ja silitettynä. Nyt voi näiden osalta levähtää tovin. Meidän vanhempien vuodevaatteissa suosin vaaleita ja ylellisiä tekstiilejä.Millaisista pussilakanoista sinä pidät, sävy, materiaali, kuosi?

9 kommenttia

 1. Mistähän nuo lapsen pallolliset lakanat on hankittu? Miellyttää omaa palloihin ihastunutta silmääni:)

  VastaaPoista
 2. Sarka: Pallokuosiset lakanat ovat kodin 1:stä

  VastaaPoista
 3. Ihanan värikkäitä lakanoita :)
  Minä pidän ruusu,ruutu,raita ja pallokuoseista.Värinä punainen , beige, vaaleanpunainen

  VastaaPoista
 4. Nyt täytyy kysyä, saatko silittämällä oikeesti kaikki lakanat noin sileiksi? Itse yritän silittää, mankeloida ja vaikka mitä, mutta jostain syystä en koskaan yllä samalle tasolle kuin äitini, jonka lakanapinot ovat moitteettomat (kuten sinulla)? Mulla reunat alkavat repsottaa...Eli mikä on salaisuutesi?

  VastaaPoista
 5. Marita:Olen panostanut pyykin kuivatukseen, eli mahdollisimman suorana narulle ja siinä vaiheessa jo käyn läpi, ettei mikään reuna jää mutkalle tai muutenkaan ryppyjä ei ole kuivauksen aikana. Se edes auttaa kyllä silittämisessä.Ja aloitan silittämisen niin, että silitän ensin koko lakanan, sitten taittelen sen kertaalleen ja silitän uudelleen ja sitten taas taittelen ja silitän ja taittelen ja silitän, tätä jatka niin kauan, että lakanat näyttävät hyviltä ja helposti kaappiin laitettavilta. Mutta kyllä niissä ryppyjä löytyy ja osa reunoista repsottaa myös minulla. Salaisuuteni, hmm.. pitkä pinna ja tajuttoman kauan aikaa vievä nysväämien ;) Niin ja joo, nyt mennään pelkällä silitysraudalla kun mankelin liina kaipaa vaihtoa.

  VastaaPoista
 6. Kiitos vinkeistä! Nyt alan panostamaan tuohon kuivatukseen. Olen kuivannut kuivausrummussa, ja sieltähän ne tulevat ulos ihan ryppyisinä...

  VastaaPoista
 7. Muumilakanat on parhaita. Ekan kerran ku laitoin muumilakanat sänkyyn, tokas poikakaveri ettei hän tollasissa lakanoissa nuku. Lattial nukkumine ei sit ilmesest kuitenka vieny voittoo, et kyl se on silti ain sängys nukkunu vaik on ollu muumilakanat. Luulen, et seki salaa tykkää niistä :) nuo muumilakanat kuvassa on kyl upeet!

  VastaaPoista
 8. Marita: Tulehan sitten kertomaan kuinka kävi :)

  Elya: Itse mielummin nukun hyvin rauhallisissa kuoseissa. Lapsilla nuo värikkäät on kyllä ihania ja tytön vuodevaatteita lähinnä tuossa esittelin, itse käytän tuollaisia mikä on alimmaisessa kuvassa :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.