Sisällön tarjoaa Blogger.

Kivituikkujen taikaa

Mitkä ovat teidän tuikkulyhtyjä, mitkä ovat kestosuosikkejanne? Sellaisia, jotka lähes aina miellyttävät silmää, eivätkä koskaan katoa kaapin perukoille, ainakaan kovin pitkäksi aikaa?

Minulla ne on nämä Iittalan kivituikut ja kirkkaina. Nämä ovat ehdoton suosikkini ja tuikkumalli, mikä vetää aina vaan puoleensa yksinkertaisuudellaan ja selkeydellään.Muistattehan muuten, että illalla on luvassa arvontaa, joten olkaahan kuulolla :)

6 kommenttia

 1. Minustakin ne nimenomaan kirkkaan väriset ovat kauneimpia. Mulla on kans keittiön pöydällä pari kirkasta kivituikkua loistanut jo useita päiviä. Lisäsin siihen eilen tapetoinnin valmistuttua yhden ruskean kivituikun vielä kolmanneksi:)

  VastaaPoista
 2. Nuo ovat kyllä kauniita! <3 Voisin lisätä ehkä valkoiset ulkolyhdyt,jotka aina vain ilahduttaa!

  VastaaPoista
 3. Nyt kun sanoitte, niin minustakin kirkkaat alkavat tuntua paremmilta. Niihinhän voi laittaa värillisen tuikin, jos väriä kaipaa!

  VastaaPoista
 4. Soile: Ruskeatkin on kauniita, minullakin löytyy niitä:)

  Sarppa: Oi, valkoiset lyhdyt on kyllä myös ihania ja itse tykkäisin lisäksi myös kromisista.

  Marita: Niin, tosiaan niihinhän voi laittaa kirkkaita tuikkuja jos haluaa piristystä ja väriä :)

  VastaaPoista
 5. Löysin blogisi sattumalta ja tykkäsin paljon tästä:) Itselläni on myös noin 30 kappaletta kivituikkuja ja joitakin värejä useampia. Nyt olen myynyt niitä pois ja säästänyt vain noita kirkkaita useampia:) Myös matta on suuri suosikkini! Kivituikut ovat mielestäni niin yksinkertaisia ja kauniita. Joskus aikanaan sain vahingossa lahjaksi Tris-tuikun mistä en pitänyt ollenkaan. Tätä mallia ei vaan voita mikään! Lisäsin sinut tuonne suosikkeihini, sen verran tykästyin blogiisi:)

  VastaaPoista
 6. M: Tervetuloa lueskelemaan juttujani ja katselemaan kuvia. Kiva, että tykästyit:)
  Matta on myös minun lemppareitani heti kirkkaan jälkeen.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.