Sisällön tarjoaa Blogger.

Kodinhoitohuone

Kodinhoitohuoneesta on pyydetty kuvia, tässäpä niitä tulee.

Meillä on ihan normaalikokoinen kodinhoitohuone noin 10 m2, isompi olisi saanut olla, mutta en halunnut kuitenkaan isompaa kun asiaa pohdin suunnittelu vaiheessa, olisi vaan mennyt turhaa neliöitä.Kaappien ovet ovat hieman harmaaseen taittuvat, eli eivät ihan valkoiset. Halusin, että khh hieman poikkeaa keittiön kaappien sävystä.Taso on samaa kuin muuallakin talossa, eli eurooppailainen pähkinä. Altaaksi halusin ihan käytännön syistä tuon syvän, vaikkakaan se ei kauneimpia altaita ole. Mutta joskus on laitettava käytännölisyys kauneuden edelle.Huomatkaa kuivausrumpu puuttuu, en ole vielä raskinut ostaa kun on tullut humputettua muuhun sisustukseen niin paljon. Mutta jouluna se kuivausrumpu tulee, siitä olen varma :)Tässä on tämä minun uutukainen ihmeitä tekevä Lg:n höyrypesukone. Kerrassaan huippukapistus, suosittelen ehdottomasti.Aluksi pohdin ostanko 9 vai 11 kg koneen. Onneksi en ostanut kuin 9 kg, kertaakaan ei ole täyttömäärä ollut yli 5 kg kerralla :)

13 kommenttia

 1. Aivan ihana! Kivan kokoinen ja muutenkin toimivan näköinen :) Sitten joskus kun rakennamme oman kodin (ehkä sadan vuoden päästä) haluan siihen ehdottomasti kunnollisen kodinhoitohuoneen. Arjen luksusta ;)

  VastaaPoista
 2. Maisamiisa: Toivotaan että joskus pääsisitte rakentamaan omaa kotia, jossa on iso khh :)

  VastaaPoista
 3. Onpa hieno pyykinpesukone :) Ja tila näyttää oikein toimivalta ja neliöt riittäviltä.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Merja K: Nelitö kodinhoitohuoneessa kyllä riittävät meidän perhekoolle. Sitten jos tusinan verran lapsia tulee niin täytyy jo harkita uuden kodin rakentamista ;)

  VastaaPoista
 5. Oi kuinka siistin näköinen on sinunkin kodinhoitohuone ja ihanasti kiiltää uutuuttaan!
  Minä kans aikoinani meinasin ostaa LG:n mustan höyrypesukoneen mutta en sitten uskaltanut kun silloin se oli aivan uutta tekniikkaa. Hyvää viikonloppu sinulle!

  VastaaPoista
 6. Ihan mielettömän hieno pesukone:) Kaapeissa on kyllä ihana väri, tuolla kelpaa puuhastella!

  VastaaPoista
 7. Marilla:Kyllä minäki jouduin pohtimaan tuo höyrypesukoneen kanssa, kuitenkin melkoisen kallis ja loppujen lopuksi aika uudenlainen tuo höyrypesu. Mutta olen ollut enemmän kuin tyytyväinen valintaani.

  Marika: :D Pesukone on kyllä huippu ja huippu pesutulos :)

  VastaaPoista
 8. Oikein nätti kodinhoitohuone teilleä :) ja tuo höyrypesukone on aivan varmasti myös meidän ostoslistalla tulevaisuudessa :)

  Jonkin aikaa olenkin jo blogiasi lukenut, mutta nyt vasta kommentoin ensimmäistä kertaa. Teillä on oikein nätti koti ja jään seuraamaan blogiasi :)

  VastaaPoista
 9. Kertoisitko tietämättömälle mikä on höyrypesukone...

  Kiitos ihanasta blogista!

  VastaaPoista
 10. Karoliina: Suosittelen kyllä ehdottomasti höyrypesukonetta. Ihanaa kun olet löytänyt blogiini.

  Anonyymi: höyrypesun ansiosta 99,8% eläinpölystä, pölypunkeista ja muista yleisistä allergeeneista kuolee pesun aikana. Höyry tunkeutuu hellävaraisemmin tekstiilien kuituihin ja saa aikaan erinomaisen pesutuloksen. Ja höyrypesu säästää vettä melkoisesti.

  VastaaPoista
 11. Hei Johanna!

  Minkä hintainen höyrypesukone on???

  VastaaPoista
 12. Jenni: Tämä 9 kg kone maksoi 850 euroa. Oli viimeinen kappale kun valmistus lopetettu 9 kg koneiden osalta. Nyt taitaa saada enää 1-7 ja 11 kg koneita...

  VastaaPoista
 13. Matkiminen on rehellisin imartelun muoto!

  Poimin yhden kauniista khh-kuvistasi omaan blogiini os. heimerakennetaan.blogspot.com

  Sinun khh on minusta malliesimerkki kauniista khh:sta!

  Kerro jos et halua kuvaa käytettävän, niin poistan sen.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.