Sisällön tarjoaa Blogger.

Kotimme listat

Eräälle bloggaajalle lupauduin laittamaan kuvia listoistamme. Kyseessä siis listatalon listat. Halusin hieman leveämpää listaa jalka-, peite kuin kattolistoistakin. Valitsimme siis 12cm leveät listat. Kustannuksista sen verran, että verrattuna niihin peruslistoihin hintaeroa ei kertynyt kuin 450 euroa. Olin itse yllättynyt eron olevan nuinkin pieni.

Ja meillä ei siis laitettu kulmapalaa nuihin ovenpieliin missä yhtyy peite- ja jalkalista. Koin sen olevan omaan makuuni hieman vanhanaikainen, joten päädyimme tällaiseen ratkaisuun.

Ikkunan ympäryslistat ovat samaa listaa kuin listat ovien sivuilla, halusin yhteinäisen linjan.

Pienenä vinkkinä rakentajille ja muillekin, jotka suunnittelevat leveämpiä listoja taloonsa, että huomioikaa pistorasioiden ja katkasijoiden sijainti. Tai kertokaa ainakin sähkömiehelle hyvissä ajoin, että teille tulee leveämmät listat, jotta hän tietää siirtää pistorasioiden ja katkasijoiden paikkaa hieman etäämmälle.  Meillä nimittäin nipin napin mahtui nämä leveämmät listat :)

14 kommenttia

 1. Valitsin itsekkin tulevaan asuntoomme 9 cm leveät valkoiset listat.

  Kiitos muuten hyvästä vinkistä pistorasioiden suhteen, täytyy heti ottaa yhteyttä rakentajaan :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kauniit listat (ihan mun unelmat) - kuten teidän talo muutenkin! Aurinkoista alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Hei, löysin blogisi ja heti piti kahlata postaukset läpi :) Itsellä kova sisustusvimma päällä ja talon rakennus jossain vaiheessa varmasti edessä niin mukava katsella eri vaiheita ja kauniita sisustuksia!

  Ja se Askon peili minkä vilautit yhdessä postauksessa on mielettömän upea ja ehkä pakko saada, eli vinkkejäkin löytyi myös omaan sisustamiseen ;)

  Kiitos siis kivasta blogistasi ja ihanaa syksyä uuteen kotiinne :) postauksia odotellen!

  VastaaPoista
 4. Ensi kertaa minäkin. Seuraamaan jääden sisustusterveisin... :)

  VastaaPoista
 5. Hei,ihana koti ja ihana blogi :) Löysin vasta blogisi ja jään varmasti seuraamaan!

  Kivoja sisusteluhetkiä!

  VastaaPoista
 6. Oona: Oleppas hyvä vaan :)

  Marja: Ihanaa viikkoa myös sinulle.

  Anonyymi: Kiva, että löysit blogiini. Askon peili kotiutui meille tänään, jihuu, nyt voi jo hieman tuulettaa. Pienenä vinkkinä se peili on tämän kuukauden -40 % tarjouksessa, vink vink :)

  Aaltoilee: Kiva että löysit tänne ja tervetuloa :)

  Päm: Kiitos ja kiva kun jäät seurailemaan :)

  VastaaPoista
 7. Ihanat nuo paksummat listat! Itselläni on kauhea pesänrakennusvietti meneillään ja oikein suurkulutan kaikenlaisia sisustusblogeja vaikka opiskelijana vuokra-asunnossa oman mielen mukaan toimiminen onkin hieman haastavaa. Jotain tyydytystä sentään saan muiden kauniiden kotien katselusta :)

  VastaaPoista
 8. Jenni: Kiva kun poikkesit. Vuokra-asunnoistakin saa viihtyisiä kun jaksaa vaan yrittää :)

  VastaaPoista
 9. Eiköhän tästä saisi viihtyisän, jos pääsisin eroon tuota valkoiseen muovimattoon kohdistuvasta inhosta. Täältä myöskin puuttuu taululistat kaikista niistä seinistä joihin haluaisin taulun ripustaa :( Makuuhuoneen sentään olen saanut sisustettua viihtyisäksi joten toivotaan, että se leviäisi koko asuntoon pikkuhiljaa. Täytynee alkaa pyörittämään huonekaluja :D

  VastaaPoista
 10. Jenni:
  Muovimatto on kyllä hiukan vanhanaikainen :) Isoja mattoja vaan jotka peittää suurimman osan lattiasta, niin tulee heti parempi. Koukkujahan on helppo laittaa seinään tai riippuen seinämateriaalista, joillakin seinäpinnoilla pysyy myös pelkät naulat, jotka kannattelevat kyllä ihan hyvin pienen taulun painoa. Ei muuta kuin sisustamaan :)

  VastaaPoista
 11. Kiitos tästä, tosi hyvältä näyttää :) Ja tosiaan täysin siistiltä ja viimeistellyltä näyttää ilman kulmapalaakin, hyvä niin.

  VastaaPoista
 12. Hanna: Toivottavasti tästä oli apua valintoihisi :)

  VastaaPoista
 13. Kaunis koti. Kiinnostaisi tietää tuo teidän oh seinän väri? samanmoisesta haaveilen:)

  VastaaPoista
 14. Anonyymi: Seinissä on tapettia, kun selailet tuoreimpia postauksia siellä on tapetti koodit.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.