Sisällön tarjoaa Blogger.

Löytöjä ja vastauksia kysymyksiinne

On ollut mukava saada niin ihania palautteita kodistamme, ootte ihania, kommenttinne lämmittävät kyllä suuresti mieltä.

Joku lukija pyysi keromaan ongelmista; ongelmia meillä ei talonrakennuksen aikana ole ollut eikä sen jälkeenkään ole mitään ongelmia ollut. Olemme tyytyväisiä ja iloisia uuden kodin omistajia.

Useampikin lukija on toivonut pihasuunnitelmia, niitä on luvassa kunhan saan lopullisesti sen piirrettyä ja vielä hieman kierreltyä tuolla pihamaalla. Nyt vaan aika tahtoo olla niin kortilla kun loma loppui ja arki alkoi. Mutta, pihasuunnitelmia tulossa :)

Muutama lukija on kysynyt sähköpostitse, että teenkö sisustussuunnitelmia muille; vastauksena tähän, että tälläkin hetkellä kolme on työnalla. Mutta kovin montaa en kerralla ota työnalle, koska päivätyö vie kuitenkin suurimman osan ajastani, joten illat jää ainoastaan aikaa tälle ihanimmalle työlle, suunnittelulle ;) Mutta toki voit kysellä sähköpostilla minkälainen aikataulu minulla milläkin hetkellä on ja mihin väliin mahtuisi uusia sisustussuunnittelu projekteja. Ja kaikille kerrottakoon, en ole ammattilainen, olen itse oppinut :) Suunnitelmissa on kyllä heti kun mahdollisuus vain tulee, suorittaa sisustussuunnittelijan ammattitutkinto. Ehkäpä jo aika pian ;)

Tulipas käytyä sitten kodin 1:n yllätyspäivillä. Liikaa ihmisiä ja liian vähän aikaa. Ainoana löytönä tein tällä kertaa purkin teepusseille.

Tuikkulyhty on Kärkkäisen Sika päiviltä samoten kuin kynttilät. Tuikkulyhty siirtyi kodinhoitohuoneeseemme tunnelmaa luomaan.Ja tämä tyttönen on jälleen ollut valaisin ostoksilla, on se vaan ihmeellistä kuinka sitä voi hullaantua aina kaikkiin valaisimiin. Tällä kertaa tein löytönä Citymarketista tämän ihanaisen valaisimen. Se päätyi nyt työhuoneen pöydälle, koska se aiempi oli liian iso.


Mitäs pidätte uudesta työhuoneen valaisimesta?Oikein ihanaa ja rauhallista viikonlopun alkua kaikille lukijoilleni, laittakaa kynttilät palamaan ja rentoutukaa, niin minäkin aion tehdä. Nauttikaa ihanan syksyisistä päivistä ja tästä ihanasta ruskasta mikä meitä ilostuttaa väriloistollaan.
7 kommenttia

 1. Oikein ihanaa ja rentouttavaa (niin, muista levätä kaiken touhun ja uuden keskellä) myös sinulle! Kivoja lamppuja olet löytänyt!

  VastaaPoista
 2. Paljonkohan työpöydän lamppu maksoi?

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Lampulla oli hintaa n 12 euroa ja siis cittarista ostettu.

  VastaaPoista
 4. Kiitos tiedosta! Toi hinta sopii jopa opiskelijalle ja on silti tyylikäs. Vielä kun kerkeis käydä sellaisen nappaamassa myyntiajan aikana.

  VastaaPoista
 5. Ihana tuo valaisin. Olen vähän harkinnut Pentikin vastaavaa pallovartista http://37tuntia.blogspot.com/2010/10/palloja.html. Onko pallot lasia vai muovia? Pentikin valaisimessa vähän harmittaa se, että pallot ovat muovia:( Tuolla hinnalla kyllä epäilen, että muovia ovat nämäkin, vai mitä?

  VastaaPoista
 6. Laitoin muuten juuri blogiini omasta lamppufriikkiydestäni -mukavaa, että löytyy vertaistukea:D

  VastaaPoista
 7. SARKA: Pallot on muovia. Lasisena ei meillä varmaan kauaa olisi edes ehjä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.