Sisällön tarjoaa Blogger.

Nopeasti kuulumisia

Nyt täytyy sanoa, että vuorokausista alkaa aika loppumaan kesken. Työpäivät alkavat venymään niin pitkiksi, että nyt tällainen pikapostaus :) Huomenna onneksi alkaa ansaittu viikonloppu ja livistän töistä kyllä jo heti puolen päivän aikoihin.

Oli ilo avata tänään työpäivän jälkeen teidän ihanat kommentit, voi, että ne lämmittävät sydäntä niin ihanasti.  Tuossa katsoin, että lukijoita on tasan 50, niin olisiko paikallaan arvonta,
Mitä mieltä olette?


Tällaisia nuppineulatyynyjä minulle kotiutui alkuviikosta, kiitoksia Riitalle :) Ihania ovat ja ovat jo ahkerassa käytössäkin.Voi, että olen tykästynyt näihin tähtityynyihin, luovat kivasti pehmeyttä sisustukseen. Aika usein on kiva vaihdella tekstiilejä ja kokeilla kaikkia uusia juttuja :)Oikein ihanaa ja rentouttavia hetkiä teille kaikille lukijoille, olette te kyllä ihania. Ja oikein paljon tervetuloa jokaiselle uudelle lukijalle.

7 kommenttia

 1. Niin olet sinäkin ihana! Sulla jo 50 virallista lukijaa - vautsi! Täytyy kertoa jymyuutinen, tänään Avotakan toimittaja soitti ja kysyi saako lainata kuvia blogistani- Mikä päivän piristys!

  VastaaPoista
 2. Marita: Oi mikä ihana uutinen <3 Kerrohan kun juttu on luettavissa :)

  VastaaPoista
 3. Minäkin käyn lukemassa blogiasi päivittäin, jopa usemman kerran, mutta en ole vaan saanut aikaiseksi rekisteröityä ja liitettyä itseäni lukijaksi. Joten lukijoita on siis ainakin jo 51! :)

  Anna-Leena

  VastaaPoista
 4. Anna-Leena: Kiva, että käyt blogissani :) Arvontaa varmaankin luvassa lähipäivien aikana.

  VastaaPoista
 5. Olisi kiva tulla käymään teillä kylässäkin ja olen odotellut teitäkin kylään! :)

  A-L

  VastaaPoista
 6. Arvonta olisi kyllä tosi kiva! :)

  VastaaPoista
 7. Ansku: Ei muuta kuin tervetuloa, ovi on auki :) Täytyy tulla teilläkin käymään kunhan vaan saa aikaseksi ja kun rahoittuu nuo iltakokoukset. Nyt on aika työntäyteisiä viikkoja ollut.

  Elena: Täytyypäs alkaa miettimään palkintoa, jospa se arvonta sieltä sitten tulisi :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.