Sisällön tarjoaa Blogger.

Olohuoneen uudet suunnitelmat

Meille kotiutuu viikonlopun aikana ihana tumma piano. Tästäpä syystä tarvitsen jotain vastaparia. Olen miettinyt, että tarvitsen korkeakiiltoisen matalan lipaston. Ja tämän lipaston päälle tietysti tarvittiin uusi valaisin ;)


Sohvan taakse tulee se meidän lähes musta kiiltävä piano.Tälle ikkunaseinälle sellainen ikkunan alapuolelle yltävä valkoinen korkeakiiltoinen taso.Ja tässä hieman esimakua uudesta valaisimesta. Valaisin löytyi lounastauolla Oulussa sijaitsevasta Futon liikkeestä. Ja oli kuulkaas puoleen hintaan ;)  Kuvassa ei näytä niin hienolta mitä todellisuudessa on, otan parempia k uvia kun valaisin löytää omalle paikalleen.Mutta nyt tämä perhe suuntaa pohjoisen reissulleen joten ihania viikonloppuja teille kaikille lukijoille.

10 kommenttia

 1. Tummanpuhuva piano. Aksenttia! Ja toivon mukaan myös sulosointuja : )
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Piano on ihana sisustuselementti ja soitin! Meilläkin on vanha piano nurkassa. Sainkin juuri nyt idean laittaa siitä kuvan joku kerta blogiini..ihanaa lomaa teille!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana tuo sinun olohuoneen lattiasi:)

  VastaaPoista
 4. Ihana lamppu! Tosi kaunis. Ja tuo matto on kyllä yliveto, oikeen oikeesti kimaltelee kuvissakin.

  Meillä oli lapsuuden kodissani piano ja pimputtelin sitä aina siskoni kanssa...olen joskus miettinyt, että olisi hienoa, jos alkaisi soittoharrastuksen uudelleen ja hankkisi oman pianon tänne meille.

  VastaaPoista
 5. Hei! Tutustuin ensimmäistä kertaa blogiisi, ja sisustusmieltymykset kohtasivat. :) Mikä sävy on tuo teidän olohuoneen/eteisen(?) maali? Olen samannäköistä yrittänyt etsiä makuuhuoneeseemme..

  VastaaPoista
 6. Anne: Toivotaan, että pianosta lähtisi sulosoinnut ;)

  Marita: Odotan innolla kuviasi <3

  M: Kiitos.

  Sanna-Riikka: Matto on kyllä yli mahtava. Pianot vaan tahtovat olla niin kalliita, ettei niitä kovin helposti raski ostaa ellei tiedä että varmasti soittaa.

  Mone: Olohuoneessa ja eteisessä on tapettia, ei maalia. Maalipintoja meidän talossa ei ole kuin tuulikaapissa :)

  VastaaPoista
 7. Ihana tuo lamppu, kelpaisi mullekin!
  Leppoisaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 8. Marja: Ihastuin heti kun näin tuon lampun, mutta kuva on otettu niin kiireellä, että ihan koko loistoa se ei taltioinut. Ens viikolla luvassa ihania kuvia lampusta :)

  VastaaPoista
 9. Mä oon kanssa ajatellut meidän olohuoneeseen pitkää matalaa valkoista lipastoa tv-tasoksi.. Ikean beståsta oon jo mieleisen suunnitteluohjelmalla rakentanut, pitäis vaan keretä ikeasta hakemaan :)

  VastaaPoista
 10. Emmi: Minä menen huomenna hakemaan ikeasta ja ostan mikäli löytyy mieluinen :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.