Sisällön tarjoaa Blogger.

Olohuoneeseen verhojen vaihtoa

Loma alkoi ja on ehtinyt nyt päiväsaikaan ottaa näitä kuviakin. Vietin ensimmäisen lomapäivän siivouksen merkeissä.


Olohuoneeseen vaihdoin harmaat verhot valkoisten tilalle. Vaikka päivällä on ulkona valoisaa niin tuntuu, että silti sisällä pitää pitää valoja päällä, että näkee :)Mitä mieltä olette verhoista, kummat oli paremmat valkoiset vai nämä harmaat? Tv- taso olisi kaupan (jonkin verran kuvasta näkyy), se on Laulumaan jo tuotannosta poistunutta mocca sarjaa. Edullisesti lähtee ja kysellä voi lisää sähköpostilla.

Minulla on tv-tasoksi suunnitteilla samaa ikean Bestå sarjaa oleva taso kuin meillä on nyt tuo sivupöytä, joten vanhasta pitäisi päästä eroon. Tässä vielä yleiskuva olohuoneestamme.


Itse olen ainakin erittäin tyytyväinen olohuoneemme sisustukseen. On sellainen kuin mitä olen kuvitellut päässänikin :)

Mitä mieltä sinä olet, onko jotain mitä muuttaisit, lisäisit tai poistaisit?

23 kommenttia

 1. Hei! Oikein hyvä, varsinkin värityksensä puolesta. Pianokin istuu tuonne oikein hyvin. :) Itse saattaisin siirtää pianon päällä olevaa valaisinta, omaan silmään se on tuohon liian kookas. Muut pianon päällä olevat esineet riittävät hyvin jo pelkästäänkin. :)

  VastaaPoista
 2. Nuo harmaat verhot tekee näin ilmojen kylmetessä enemmän pesämäisen lämpimän tunteen, mutta ne valkoiset sopi kyllä hyvin tuon seinän kanssa.

  Miltä teillä näyttää tuolta ikkunasta päin katsottuna, mihin se takka tuli?

  VastaaPoista
 3. Huomenta vain!
  Taas on himppu tullut lunta tänne Oulunkin seudulle:). Minusta harmaat verhot sopivat hyvin. Sinulla on yhtenäinen sävymaailma mutta itse rikkoisin sitä jollain väripilkulla (esim. viltti, kynttilät tms.). Tämä siis minun mielipide värien ystävänä:). Kivaa päivää!

  VastaaPoista
 4. Kaunista on :) Minusta nuo harmaat verhot sopivat hyvin tähän vuodenaikaan. Tekevät selkeät raamit huoneelle.

  Mukavaa torstaipäivää!

  VastaaPoista
 5. Paremmin kyllä tuo harmaa sopii huomattavasti:) Aivan ihastuttava tuo sohva!

  VastaaPoista
 6. Harmaat on paremmat....tietenkin kun ne on mullakin:)

  VastaaPoista
 7. Hyvä idea laittaa samaa bestå tasoa tv-tasoksikin.Ei niin tunnu irralliselta yksinään tuo ikkunataso.Siitä tuli mieleeni,että olisin laittanut leveämmän tason ikkunan alle.Yhden bestå kaapin(yht.siis 3kpl)vielä olisin itse lisännyt.

  VastaaPoista
 8. Mun mielestä nämä harmaat verhot näyttävät paremmilta kuin vaaleat.Käy hyvin sohvaan ja mattoonkin! :) Ihana olohuone teillä.Tykkään noista isoista ikkunoista!<3 Olispa meilläkin uusi talo!!:)Tästä vanhasta ei meinaa saada hyvää tekemälläkään! :D En tykkää yhtään noista meidän ikkunoista!

  Mukavaa loman jatkoa! :)

  VastaaPoista
 9. Hei,

  en poistaisi mitään. Ja täytyy sanoa, että pianon päällä oleva lamppu on minusta nyt todella sopiva noiden verhojen kanssa. Älä vielä osta uutta lamppua siihen ;)

  Minä rakastan tuota Beståå ja aion myös hankkia sitä olohuoneeseen!

  Eija

  VastaaPoista
 10. Tummemmat verhot sopivat oikein kivasti nyt sohvan ja maton kanssa :) Itse vaihtaisin vain tuon pianon päällä olevan valaisimen toisenlaiseen, muuten näyttää erittäin hyvältä! :)

  VastaaPoista
 11. Marika: En ole löytänyt vielä sellaista täydellistä valaisinta pianon päälle, joten se saapi siinä olla niin kauan että joku kiva löytyypi :)

  Amalia: Enpäs ole hoksannut kuvata tuolta ikkunasta käsin, mutta lauantaina tulossa kuvia myös olohuoneesta, jossa on kuvattu takkaa eteisestä käsin.

  Anis: Täytyypäs laittaa mietintään värin käyttöä, olen vaan aika arka niitä käyttämään ;) Tyrnävällä meilläkin oli aamulla maa valkoisena kun lähdettiin ajeleen tänne pohjoiseen.

  Merja K. kiitos kaunis kommentistasi <3

  M: Kiva, että sinäkin tykkäät. Sohva on kyllä ihana. Aiemmin meillä oli kulmasohva ja täytyy myöntää, että tästä uudesta pidän enemmän sen vuoksi että se vie vähemmän tilaa.

  Soile: Meillä on niin samanlainen maku sisustuksen suhteen <3

  Anonyymi: Mietin alustavasti kahta tuollaista tasoa vierekkäin, mutta en halua tukkia tilaa liikaa, pitää katsoa ja suunnitella nyt ja piipahtaa kotimatkalla vielä ikeassa. Tv taso nyt sieltä ainakin lähtee mukaan ;)
  Niin ja ehkä ne yöpöydätkin.

  Sarppa: Kiitos. Jokaisella meistä on ihana koti, kaikki ovat omalla tavallaan ihania. Ikkkunoihin minäkin olen meillä tyytyväinen, se valon määrä mikä niistä sisälle tulee on valtava :)

  Eija: En poista lamppua :) Bestå sarja on kyllä upeaa.

  Anonyymi: Ehkä myöhemmin lamppu menee vaihtoon mutta toistaiseksi mennään tuolla.

  VastaaPoista
 12. Hyvältä näyttää! Teillä on kaunis koti.

  Mutta pianon päällä oleva lamppu on mielestäni aivan liian raskastekoinen/massiivinen siihen paikkaan. Laittaisin siromman lampun.

  Violetta

  VastaaPoista
 13. Violetta: Lampusta jos mainitsinkin aiemmin, että vaihtoon menossa sitten kun löytyy mieluinen, vielä sitä ei ole vastaan tullut. :D

  VastaaPoista
 14. Ihanan näköistä. Harmaat verhot sopivat mainiosti. Itse olisin laittnut kolme beståta vierekkäin.

  VastaaPoista
 15. On paremmat nuo harmaat verhot. Millaista kangasta ovat? ja entäs sohva, mistä olet ostanut ja minkä niminen? ;)

  VastaaPoista
 16. Kauniit värit on teillä :) Minun silmään verhot on hiukkasen lyhyet, mutta väri hyvä :) Mattokin saisi olla isompi.

  Mutta sehän on pääasia että itse tykkää! :) Ikean bestå on ihana sarja, itekin odotan mahdollisuutta päästä haaparannalle ostamaan :)

  VastaaPoista
 17. Minusta voit laittaa tummat verhot talveksi ja vaihtaa vaaleat kesäksi. Olohuoneesi alkaa olla aika hyvä - itse hankkisin vielä sohvapöydän.

  VastaaPoista
 18. Anonyymi: Verhojen kangas on sellaista eläväpintaista voileeta. Sohva on Askosta, mutta en kyllä muista nyt sitä nimeä.

  Sanna: Kiva kun jätit kommenttia.

  Marita: Sohvapöytää meille ei tule, nautin siitä että meillä on tilaa ja että huoneita ei ole ängetty täyteen huonekaluista, joten sen vuoksi en halua sohvapöytää.

  VastaaPoista
 19. Tosi hyvältä näyttää. Ikkunan alla oleva erikoinen valaisin on todella tyylikäs, tykkään! Bestå tv-taso tulee täydentämään kokonaisuuden :)
  Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 20. Moi!

  Kauniilta näyttää, tosin minun makuuni matto saisi olla puolet isompi ja verhot hiukkasen pidemmät, kun nyt kerta mielipiteitä kysyit :). Matto on pieni kuin postimerkki tuossa sohvan edessä. Materiaalit ja värit sopivat hienosti kyllä yhteen, että niiden valinnasta kyllä täysi kymppi.

  T:anonyymi Maija

  VastaaPoista
 21. Päm: Kiva, että pidät.

  Maija: Isommat matot olivat loppu kun tuotteen ostin ja nuita pienemkiäkin oli vain tuo yksi. Toisen samankokoisen laitoin tilaukseen, mutta eivät tienneet milloin tulee, joten sitä täytyy odotella.

  Kiitos kun kerroit mielipiteesi :)

  VastaaPoista
 22. Hei!
  Teillä on niin kauniin näköistä :)

  Vasta löysin sun blogin ja aion kyllä tulevaisuudessa käydä täällä kurkkimassa, paljon on vielä luettavaa ja katsottavaa :)

  Monia ihania juttuja on kuvista löytyny, mitä en itse oo uskaltanu kokeilla, unelmoida vain. Ehkä sun innoittamana uskallan meidän kotiin jotain uutta lisätä :D

  Ihan huippua!

  T. Tiia

  VastaaPoista
 23. Tiia: Kaunis kiitos. Tervetuloa vaan uudelleen. Kiva jos löydät jotain vinkkejä omankin kodin sisustamiseen.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.