Sisällön tarjoaa Blogger.

Ompelutarvikkeille rasioita

Mistä siis löytyisi?
Olen yrittänyt etsiä ihania säilytysastioita / purkkeja napeille. Mutta en millään ole löytänyt sellaista, mikä olisi kolahtanut samointein. Tällä hetkellä minulla on nappeja säilytyksessä Ikean lasipurkissa, jonka ympärille olen käärinyt Hemtex:stä ostetut nauhat. Lisäksi minulla on tällainen pieni rasia, missä olen säilyttänyt lähinnä nappien ompelemiseen tarvittavia tarvikkeita.


Lisäksi haluaisin neulatyynyn. Olisiko kenelläkään hyvää ohjetta neulatyynyn tekemiseen? Olisin enemmän kuin kiitollinen, mikäli sellaisen saisin. Tai nooh, jos joku teistä lukijoista on oikein näppärä käsistään ja tekee sellaisia niin voi mulle tarjota ostettavaksikin ;)

Millaisissa rasioissa sinä säilytät ompelutarvikkeitasi?

Elääkö teidän bloginne ihan omaa maailmaansa, siis kellonajoissa? En ymmärrä kun minulla tuo aiempikin postaus näyttää sunnuntaita 3 pvä, vaikka se on julkaistu tänä aamuna? Mistähän pystyisi tarkistamaan kellonaika asetuksia, yritin etsiä, mutta en kyllä löytänyt?

4 kommenttia

 1. Minulla neulat, lankakerät ym. Espritin peltisissä koru- ja kellorasioissa. En ole kuitenkaan tyytyväinen siihen ratkaisuun, joten minä myös kaipaan vinkkejä!

  Jos aloitat blogitekstin kirjoittamisen esim. tänään mutta julkaiset sen vasta huomenna, kellonaika ja päivämäärä ovat eiliset. Asetuksista pitäisi päästä säätämään kelloa jos se on väärässä ajassa. Mutta jokaisen blogitekstin alla on kirjoitusvaiheessa kohta julkaisuasetukset, siitä voit tarkistaa päivämäärän, kellonajan ja tarvittaessa muuttaa niitä!

  VastaaPoista
 2. J&M: Kiitos kommentistasi. Täytyypäs seuraavassa julkaisussa hieman katsella näitä asetuksia. Illalla nimittäin luvassa kauan odotetun peilin paljastus ;)

  VastaaPoista
 3. Millaisia vaatimuksia neulatyynylläsi olisi ? Voisin tekaista sellaisen sydämen muotoisen ;) Olisiko väritoiveita?

  VastaaPoista
 4. Riitta:

  Vaatimuksia en osaa asettaa kun en ole koskaan mitään erikoisempia nähnyt :) Sydämen muotoinen kuulostaisi oikein kivalle :) Väreinä beige / valkoinen ja sellainen johon mahtuu paljon neuloja ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.