Sisällön tarjoaa Blogger.

Ostoksia Pentikiltä

Eiliseltä Pentik käynniltä tarttui mukaan myös samanlainen bola malja, mikä oli arvonnassakin palkintona. Käyttötarkoitusta ei ole vielä mietittynä, mutta eiköhän sille jokin sija talossamme ole. Olin kyllä yllättynyt kuinka suuri myymälä tämä uusi Pentik oli.

Täytyykin laittaa joulupukin listalle muutama hankinta sieltä, jäin nimittäin haaveilemaan erästä nojatuolia :) Niin ja tiesittehän, että Pentikin tehtaanmyymälöiden ystävämyynti on 20.-24.10

4 kommenttia

 1. Löysin tänään blogisi kun sairauslomalla toinen jalka kipsissä on todella aikaa vain surffailla netissä.. todella kaunis koti teillä :) ja ihana on blogisi muutenkin! Pentikillä on kyllä niin ihania tavaroita, kiitos muistutuksesta ystävämyynnistä :)

  VastaaPoista
 2. Emmi. Hienoa, että löysit blogiini ja toivottavasti tulet uudelleen :)

  Pentik on kyllä ihan huippu paikka.

  VastaaPoista
 3. Heippa vaan Johanna!

  Bongasin Soilen blogista linkin tänne ja täytyy sanoa, että saat minusta vakilukijan blogiisi. Ihanalta näyttää uusi kotinne ja siellä on paljon ratkaisua ja muuta, mikä miellyttää omaa silmäänikin. :)

  Itsekin yritän jonkin verran sisustusta harrastaa, mutta kyllä se vaan ankeaa on kun asuu 90-luvulla rakennetussa hämärässä kerrostalossa :( Eli oman kodin ostoa odotellessa. Haaveena olisi ostaa maalta joku rintamamiestalon tyyppinen tai sitten rakentaa ihan kokonaan oma.

  En ihan kaikkea kirjoituksiasi ehtinyt vielä lukemaan, mutta pisti silmään kun kirjoitit, että olet ostanu kaikkea ihanaa mikä silmään on sattunut, miettimättä sen enempää hintaa. Juuri näin! Miksi pitäisikään kun kerran(?) elämässään rakentaa oman kodin. Tarkoitushan se on että omassa kodissa viihtyy ja siellä olevat tavarat miellyttäisivät silmää hyvin pitkään. Kun laittaa kerralla niinkuin haluaa niin, ei tule virhearviointeja ja ei mene rahaakaan hukkaan :)

  Kiinnostaisi kyllä vielä tietää, että osallistuuko miehesi sisustusprojektiinne vai onko talo kokonaan sinun käsialaa? Se on minua myös aina kiinnostanut kuin paljon teillä blogien pitäjillä rahaa menee normaalisti kuussa sisustukseen? Nyt varmaankin enemmän kun sisustus on kesken... ;)

  Kiitos vielä kerran ihanasta blogista ja tsemppiä sisustukseen ja hyvää syksyn jatkoa :)

  Toivottavasti tulee paljon kirjoituksia tänne!

  -Sanna

  VastaaPoista
 4. Hei vaan Sanna: Ihanaa kun löysit blogiini, tervetuloa juttujeni pariin :)

  Mikäli asuu hämärässä huoneistossa niin valaistuksella on suuri merkitys kodin sisustamisen lähtökohdissa. Ja mahdollisimman paljon valoa tuovia huonekaluja.

  Itsekin olen monesti miettinyt ja pohtinut omalla kohdallani sitä, että miksi ostaisin sellaista, mihin en ole täysin tyytyväinen. Mielummin säästän ja ostan sitten myöhemmin sen, mikäli en heti raski, mistä oikeasti pidän, koska näin vältyn turhanpäiväisen tavaran ostolta.

  Mieheni ei osallistu sisustusprojekteihin, suurimmat hankinnat kyllä tehdään periaatteella, että molemmat niistä pitää ja tuntee ne omakseet. Mutta sanotaanko suoraan, että loppujen lopuksi minä olen se joka päätän :)

  Raha: Välillä enemmän ja välillä vähemmän. Nyt on mennyt kyllä hieman enemmän kun olemme uusineet huonekalutkin lähes kokonaan, mutta täytyy sanoa, että huonekalujen hankinnoissakin olin kaukaa viisas ja ostin ne jo kesän alennusmyynneistä, joten huomattavat säästöt teimme. Yleensä varmaan noin 100-130 euroa kuussa menee muuten sisustamiseen. Joskus ei mene sitäkään. Riippuu aina siitä mitä ihanuuksia on milloinkin myynnissä :)

  Ihanaa syksyn jatkoa myös sinulle ja tervetuloa uudestaan lueskelemaan juttujani.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.