Sisällön tarjoaa Blogger.

Päiväpeitto pohdintoja

Olen kyllä niin tyytyväinen tähän ostamaani Luhdan päiväpeittoon. Ostin ensimmäistä kertaa reilun kokoisen 270x270 cm , jotta kerrankin ylettäisi päiväpeitto maahan saakka. Aiemmin minua on harmittanut päiväpeitoissa se, että sängyn jalat näkyvät, jotka ei meillä ainakaan kauneimmasta päästä ole; perusvalkoiset. Mutta nyt ongelma on ratkaistu, eli suurempi päiväpeitto kotiutui meille.


Millaisia päiväpeittoja sinä ostat, sellaisia jotka ylettyvät maahan asti vai pienempiä?

11 kommenttia

 1. Ihana peitto. Meillekin rantautui uusi päiväpeitto ellokselta eilen. Harmaa sekin.
  Ja ehdottomasti sellainen ettei jalat näy..!

  VastaaPoista
 2. Mulla on päiväpeittona Ikean tuplatäkki ja jalat peittää helmalakana:) On kyllä ihana tuo Luhdan peitto ja joskus on tehnytkin mieli heittää nuo aina valuvat helmalakanat pois:)

  VastaaPoista
 3. Päiväpeitot kuuluvat meillä luokkaan "jotain mahdottoman kallista":D Eli nuukuus iskee joka kerta, kun harkitsenkin uutta päiväpeittoa. Edellinen päiväpeitto oli ihana punainen Ikeasta, mutta halpa hinta kostautui: päiväpeitto nukkaantui käyttörumilukseksi alle vuodessa. Nyt on siskolta saatu, heiltä poistettu, vähän laadukkaampi päiväpeitto. Rumanvärinen beige (inhoan beigeä!) mutta se sopii makuuhuoneeseemme, joten saa varmaan hetken siellä nyt ollakin.

  VastaaPoista
 4. Käytännön syistä olen ostanut vähän pienempiä, meillä kun on 2 koiraa niin karvoja on aina lattialla vaikka kuinka imuroisit.. paremmaltahan tuollainen täyspitkä näyttää minun mielestäni :)

  VastaaPoista
 5. Bellabambino: Täytyypäs käydä katsamstamassa Elloksen valikoima kun neitin huone kaipaa vielä uutta päiväpeittoa.

  Soile: En ole koskaan kokeillut helmalakanoita, aivan uusi tuttavuus minulle.

  Sarka: Minäkin joskus kauan kauan sitten olen erehtynyt ostamaan jotain " halppis" päiväpeittoja tai sanotaanko näin, että huonoa materiaalia olevan päiväpeiton ja se kyllä kostautui.. Sen jälkeen olen satsannut laatuun ja on kyllä kannattanut, kestävät paljon pitempään ja kestävät todella hyvin myös konepesuja.

  Emmi: Niin tuo voikin olla ongelma jos on kotieläimiä, et ei voi laittaa täyspitkää.

  VastaaPoista
 6. Hei Johanna, löysin jonkun toisen blogin kautta ihanan blogisi :)

  Luin kaikki tekstisi läpi, ja ihastuin väliovienne vetimiin. Muistatko, mistä ostit ne? :) Rakennamme omaa taloa (väliseinien tekeminen alkaa kohta) ja sain monta vinkkiä tai ajatusta hautumaan blogistasi;) Ollaan niitä rakentajia, jotka tekevät mahdollisimman paljon itse, joten rakentaminen on hi-das-ta.. Mutta jonain päivänä mekin pääsemme muuttamaan omaan taloon. Sain taas puhtia sisustuksen suunnitteluun, kiitos blogisi<3

  Vielä juttutoiveena esittäisin, että olisi kiva kurkata tuulikaappiinne, millaisen säilytysratkaisun olette sinne keksineet :D Yhdessä kuvassa se hieman vilotti ja uteliaisuus heräsi ;)

  VastaaPoista
 7. Ihana blogi!!!
  Meillä on mun äidin virkkaama päiväpeitto, tunnearvoa löytyy :)

  VastaaPoista
 8. Jonna: Ihanaa kun löysit blogiini ja vielä ihanempaa, että blogistani on ollut hyötyä sinulle ja mahdollisille sisustus ratkaisuille :)

  Silloin kun me tehtiin päätöksiä väliovien painikkeista, muistan kuinka epätoivoinen olin kun en löytänyt mieleisiäni. Mutta sitten yhtenä päivänä piipahdin paikallisessa Rautiassa ja sieltähän ne sitten löytyivät. Muistaakseni maksoivat 15 euroa / kpl.
  Kiitos juttutoiveesta, toteutan toiveesi lähiaikoina :)

  Jeppu: Kiva kun löysit blogiini. Muistan kun minun äiti aikoinaan virkkasi minulle kun olin pieni sellaisen keltaisen mekon. Olen harmitellut useita vuosia äidilleni sitä että hän antoi sen eteenpäin. Sillä mekolla on tunnearvoa minulle.. Joten ymmärrän kyllä jos jokin oman läheisen tekemä asian on niin rakas <3

  VastaaPoista
 9. Meillä ei ole päiväpeittoa laisinkaan. Olemme avokin kanssa superlaiskoja sängyn petaajia ja toisekseen tuommoiset parisängyn päiväpeitot maksavat maltaita. Haluaisin kyllä sellaisen maahan asti ulottuvan, sillä esteettistä silmääni häiritsisi jos helmalakanamme olisi erilainen kuin päiväpeitto. Itse ajattelin hankkia tänne opiskelijakopperoon ihan jonkun halvan peiton. Se olisi kuitenkin käytössä vain silloin, kun asuntoon tulee enemmän populaa, eikä tässä vaiheessa tahdo hirveästi santsata sellaiseen joka ei ole pitkäaikaisratkaisu.

  VastaaPoista
 10. Meillä on päiväpeitto ja helmalakana. Tykkään tosin ylisuuresta peitostakin, se on tyylikäs!

  VastaaPoista
 11. Jenni: Päiväpeitot ovat kyllä melko kalliita, tämä Luhdan päiväpeiton hinta on noin 100 euroa, itse ostin sen tarjouksesta hintaan 59 euroa, joka on jo ihan kohtuullinen summa. Täyttä hintaa en olisi raskinut maksaa :) Se on kyllä totta, että väliaikaiseen asumiseen ei hirveästi halua panostaa. Nimim. asuimme rakentamisen ajan vuokralla ja kertaakaan en verhoja ikkunaan laittanut :)

  Marita: Minunkin mielestä yli suuret päiväpeitteet ovat tyylikkäitä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.