Sisällön tarjoaa Blogger.

Pimeiden iltojen taikaa

Iltaisin on mukava rentoutua kynttilöiden palaessa ja nauttia hiljaisuudesta kun neitikin nukkuu. On mukava uppoutua omiin ajatuksiin ja siihen, mitä itse haluaa tehdä, illat kun tahtovat olla ainoita aikoja viettää sitä omaa laatuaikaa lapsiperheessä. Kynttilät ovat kyllä ihania ja ensimmäisten pimeiden iltojen saavuttua meillä on yleensä kaivettu kynttilät kaapeista ja sytytetty tuikut palamaan.Tällaisia valkoisia kynttilänjalkoja olisi etsinnässä lisää, vinkatkaa mikäli bongaatte niitä jostain :)8 kommenttia

 1. Miten kauniita ja monitahoisia kynttilänjalatkin voivat olla - yksi taiteenlajinsa siinäkin!

  VastaaPoista
 2. Kauniita! Noita keskimmäisiä pitelin edellispäivä kädessäni ja jätin ostamatta, nyt vähän harmittaa..
  Oletko katsonut noita valkoisia Kodin 1:stä?
  (En ole varma, mutta jotenkin tuntuu kuin oisin jotain tuollaisia nähnyt..)

  VastaaPoista
 3. Marita: :)

  Christina: Nuo keskimmäisetkin ovat kauniita, vaikka tiimarista ovatkin :)

  Olet oikeassa, kodin 1 on myynyt nuita korkeita kynttilänjalkoja, mutta on poistunut mun tietääkseni ainakin joksikin ajaksi valikoimasta, en ainakaan muista nyt nähneeni niitä kun yritin etsiä.

  VastaaPoista
 4. Moi Johanna! :)
  Mummo ja äiti kerto, että säki kirjottelet blogia niin piti tulla kattomaan minkälainen tää on! :) Tosi kiva nähdä teidän uus talo ja sulla on hyvä maku sisustuksen suhteen :)
  Terkuin,
  Tuulia & koko muu perhe

  VastaaPoista
 5. Hei, Johanna!

  Voi, kun ihanalta uusi kotisi näyttää! Olen seikkaillut netissä etsimässä sisustusideoita ja päädyin tänne Sisustus ja sepustus- blogin kautta.

  Mieheni rakentaa tällä hetkellä meille omakotitaloa ja kotisi värit ovat kuin minulle tehdystä sisustussuunnitelmasta. Eniten ihastuin maitokahvin väriseen tapettiin ja listoihin. Keittiön ovi on malliltaan sama sinulla kuin olen valinnut, mutta tason väri meillä vielä mietinnässä.

  Päänvaivaa tuottaa sisustus, kun pitäisi selvitä keskivertoedullisesti, joten voi tulla vielä harmituksia...tuppaa menemään kalliin puolelle, kun johonkin ihastun ;)

  Ihania ja onnellisia hetkiä uudessa kodissa!
  t: Katariina

  VastaaPoista
 6. Tuulia: Ai mummo on juorunnu :) Kiva, että löysit tänne. Terkkuja myös teille ja onnea pikkuveljestä ;)

  Katariina: Teillähän on sitten ihana aika elämässä menossa, talon rakentaminen ja suunnittelu on ihanaa :) Minä tekisin sen milloin vaan uudestaan.

  Jaksamista teille rakentamiseen.

  VastaaPoista
 7. multaki löytyy noi Tiimarin tuikut :). tällä viikolla löysin sieltä myös aivan upeet lasiset tuikkukipot eurolla!! :)

  VastaaPoista
 8. S: Tiimari on kyl välillä ihan hyvä kauppa:) Täytyy varmaan huomenna lähteä ostamaan sieltä lyhtyjä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.