Sisällön tarjoaa Blogger.

Salaisen kaapin siivousta

Tänään on vietetty siivouspäivää tai me neidin kanssa. Mies oli onneksi pihalla niin uskalsin avata kaapin, jossa säilytän kaikkia verhojani. Olenko kertonutkaan teille kuinka rakastankaan verhoja. Voi, että niitä on mukava vaihdella ja saada taas uutta ilmettä kotiin. Myönnän olen verho riippuvainen :)

Tässä meidän neiti, laittoi essunkin päälle kun alotimme siivousurakan.Samalla kun järjestelin "salaista" kaappiani laskin, että minulta löytyy 64 eri verhoparia. Nyt esittelen tässä teille niistä muutamia, täytyi kuvata nopeasti, ettei mies ehdi pihalta sisälle :)


Verhoissa löytyy niin Vallilaa, marimekkoa, halppiskauppojen valikoimaa kuin kauppojen omia tuotemerkkejäkin. Milloin mistäkin olen ostanut ja kun kivat löytyy ne kyllä päätyvät minun ostoskoriini.Jokaiselle vuodenajalle on omat verhonsa niinkuin varmaan teillä lukijoillakin.


Löytyy voileeta, pellavaa ja puuvillaa. On kiiltävää, karheaa ja pehmeää.


Löytyy lähes jokaista sävyä niin paneeliverhoissa kuin tavallisissakin.


Pidätkö sinä verhoista ja mitkä ovat sinun "salaisen" kaappisi suosikit?

13 kommenttia

 1. Vau; mikä verhovalikoima! Minä olen siinä suhteessa vähän päinvastainen, nimittäin kun laitan uudet verhot niin sen jälkeen vanhat lähtee heti myyntiin kirpparille ja mulla kovin monia verhoja kaapista löydy:)

  VastaaPoista
 2. Onpas suloinen kuva teidän tytöstä :) Onko minkäikäinen?

  Meillä 2,5 vuotias tyttö, juoksee ees taas taloa essu päällä, kaulakorut kaulassa ja rannekorut käsissä. Ja vähän väliä on vaatteet vaihdettu. Välillä äitin meikkipussillakin on käyty salaa puuteroimassa omaa ja pikkuveljen nenää :)

  Ihanat nuo siniset tähtiverhot!

  -Jonna-

  VastaaPoista
 3. Jonna: 2,8 vuotta tarkalleen :)Korut meilläkin on kovassa käytössä.

  VastaaPoista
 4. No on sulla vaan verhoja! :) Mulla ei ole ku muutamat, nekin melkeinpä kaikki ite tehtyjä eikä enää kovin IN. ;) Samat valkoset on ollu nyt niin kauan että ovat varmaan jo haurastuneet auringossa ja sormi menee läpi kun seuraavan kerran niihin kosken.

  VastaaPoista
 5. Tanja: Heh, ne sinun verhot ovat sitten kohta museo tavaraa ;)

  VastaaPoista
 6. Voi, tyttösipä on jo iso, kuvittelin hänet vielä vauvaksi, kun profiilikuvassa on sellanen. Tuo verhokokoelmasi on todella mykistävä! On varmasti ihanaa omistaa tuollainen määrä ihania verhoja, mutta ymmärrän hyvin, että haluat piilotella niitä - miehet kun ei ymmärrä näitä juttuja ;)

  VastaaPoista
 7. Marita: Ei minun oikeasti tarvitse piiloitella, mutta ehkä on helpompi ostaa uusia kun mies ei tiedä kuinka paljon näitä verhoja todellisuudessa on ;)

  VastaaPoista
 8. Mulla salaisessa kaapissa on kankaita. Osa toki verhoja, mutta ei välttämättä enää jatkojalostuksessa verhoja. En juurikaan pidä verhoista ikkunoissa, koska imen itseeni mielelläni kaiken mahdollisen valon, mikä ulkoa on mahdollista saada. Mutta siis nuo kankaat...voi luoja niitä on! Vintissä, työhuoneessa, autotallissa, navetassa...enkä taatusti avaa yhtäkään laatikkoa, jos mieheni on vähänkään lähettyvillä!:P

  VastaaPoista
 9. Pidän verhoista, mutta ostan aina niin kalliita ja niin pitkän harkinnan jälkeen, että ei ole vaihtoverhoja, toistaiseksi :) minua kiehtoo Designers guild. Sinulla on ihana verhokokoelma, se kyllä piristää, kun välillä vaihtaa toiset :)

  VastaaPoista
 10. Sarka: Eli muitakin kohtalotovereita löytyy, eri salaisuudet vaan ;)

  Sarppu:Designers guildin kankaat ovat kyllä niin herkullisen värisiä. Kuuluvat myös minun lemppareihin :)

  VastaaPoista
 11. Ihania verhoja! Ompa kiva kun on varaa mistä valita sen hetkisen mieltymyksen mukaan :) Itse ainakin tykkään vaihdella usein verhoja juuri vuodenaikojen perusteella ja muutenkin :) Kohta pitäisi talviverhoja alkaa virittelemään paikoilleen...

  VastaaPoista
 12. ohhoh mikä valikoima :D. mä oon nyt pitkään harkittuani päättäny meidän kodin verhot ja laitoin tilaukseen. en vaihtele usein verhoja, vaan panostan kerralla kivoihin ja sellasiin mihin en helposti kyllästy. ehkä pari kertaa vuodessa vaihdan niitä :D. ja vanhat verhot ahdistaa, nytki iso pussillinen menossa myyntiin..

  VastaaPoista
 13. Emmi: Minäkin odotan, että pääsee jouluisia verhoja laittamaan :)

  S: Toivottavasti pian nähdään uusia kuvia sun verhoista :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.