Sisällön tarjoaa Blogger.

Shoppailun tuloksia

Aikomani matto ei löytänyt tietään kotiamme, koska valkoiset olivat kaikki loppuneet, harmi, olin niin odottanut maton saapumista kotiimme. Ehkä se ei ollut sitten tarkoitettu meille, ken tietää.

Muita ihanuuksia kyllä löytyi, tässä niistä yksi. Tämä mielestäni valloitava korurasia oli Kodin 1 poistopisteessä hintaa 4, 95 euroa.Ihanat yksityiskohdat rasiassa lumosivat minut, kuten tämä kaunis salpa sekä peili rasian kannessa.

7 kommenttia

 1. Onko rasian sisällä mtn lokeroita vai onko siellä pelkät "rasian seinät"? Ihana löytö taas kerran :) Aina, kun teet löydön kodin1:tä, toivoisi, että sellanen löytisi itseltänikin lähempää. Ehkä vielä lähitulevaisuudessa..

  VastaaPoista
 2. Ihanan löydön olet tehnyt!
  Kyllä se matto vielä tiensä teille löytää :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Pelkät rasian seinät siellä on, eli ei oo lokeroita. Täällä Oulun Kodin 1 on tosi usein ihania juttuja poistopisteissä, sieltä kyllä tekee tosi usein ihania löytöjä. Olis siellä tänään ollut paljon muutakin tosi edullisesti, mutta aika vaan tuli vastaan :)

  J&M; Toivotaan ainakin niin :)

  VastaaPoista
 4. Vähän jäikin sellainen kuva kun kävin siellä Oulun Askossa, että siellä ei ollut valkoisia mattoja enää jäljellä:( Mutta se harmaakin oli niin ihana, mutta eihän se oikein sovi jos valkoista haluaa:)

  VastaaPoista
 5. Soile: Minä pyörittelin sitä harmaata, se olis kyllä kans tosi kivan sävyinen. Se valkonen nimittäin näytti siellä seinällä olevassa matossa siltä, että olisi ollut jo heti uutena likainen?. Varmaan palaan huomenna liikeeseen ostamaan sen harmaan maton, ( sehän sopii joulunajaksi :)) se oli kyllä kaunis ja niin oli se lilakin tosi herkullisen näköinen :)

  VastaaPoista
 6. Johanna: Jos sulle vain sopii harmaa sinne niin kannattaa kyllä ehdottomasti; aivan upea ja varmaan ei likakaan näy herkästi...Mietin vähän itsekin, että jos alkais harmaata lisäämään myös olohuoneeseen; se matto, kiiltävät harmaat verhot ja tyynyt ja torkkupeitot...ehkäpä, ehkäpä...

  VastaaPoista
 7. Soile: Harmaa kyllä sopii olohuoneeseemme kun sohvakin on harmaa ;) Harmaat verhot olen myös jo aiemmin ostanut jouluksi olohuoneeseemme. Joten matto varmaankin päätyy parin tunnin sisällä koristamaan kotiamme, mikäli niitä vaan enää siellä on :)

  Laitteleppas viestiä jos olet lähiaikoina tulossa visiitille tänne päin. Voitais käydä syömässä:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.