Sisällön tarjoaa Blogger.

Siivouspäivä ja uusia tekstiilejä kaappien uumenista

Käyn läpi kaappien uumenia. Koko rakennusprojektin aikana tuli ostettua ainakun eteen osui jotain kivaa. Nyt olen kuin olisin kaupassa kun uusia juttuja omista kaapeista tulee esiin kokoajan.

Nämä tähtiaiheiset tyynyt ja torkkupeiton ostin citymarketista. Olivat poistokorissa hintaan 3 euroa / kpl torkkupeitto ja 1, 50 euroa / kpl tyynyliina. Eli ei hinnalla pilattu. Joten näitä tarttui mukaani keltaisen ja violetin sävyissä.

Kun nämä tuotteet ostoskoriini päätyivät, oli suunnitelma jo tästä huoneesta valmiina, joten sävyt passasivat kuin nappi silmään :)
Aina se vaan jaksaa yllättää kuinka pienellä vaivalla saa uutta ilmettä aikaan, tekstiilit on kyllä niin ihania, koska niillä voi muuttaa tunnelmaa käden käänteessä.

Joko teillä joulu kolkuttaa takaraivossa?

Minulla se on jo salaa hiipinyt ajatuksiin. Odottelen jo joulua ja sitä, että verhot voi vaihtaa jouluisiin ja kotimme valtaa puna-valkoinen maailma. Jotain joulujuttuja tekisi jo mieli ostaa, lähinnä nyt ikkunoihin joulutähdet ja kauniita joulukoristeita.


10 kommenttia

 1. Onpa ihanat; ihan "Gant"-tyyliä ja miten edullisesti. Kiva väri, joka sopii hyvin tuohon ympäristöön:)

  VastaaPoista
 2. Minä suunnittelin tämän joulun koristukset jo heti edellisen joulun jälkeen ja hommasin juttuja alesta ; )

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää, taidat olla luontainen sisustussuunnittelija. Mietin itseäni iässäsi - eipä ollut tyylitajusta tuolloin vielä tietoakaan...

  VastaaPoista
 4. Soile: Olin itsekin yllättynyt, että cittaristakin voi joskus tehdä löytöjä :)

  Amalia: Sinä olet ollut kaukaa viisas, minäkin taidan olla tänä vuonna. Niin ja joo, me asuttiin O-salossa ja muutettiin nyt Tyrnävälle :)

  Marita: Voi kiitos, sinä se osaat aina kommentoida niin sydäntä lämmittävästi :) Kyllä minä kovasti haaveilen sisustussuunnittelijan opinnoista, mutta täytyy ensin vaan löytää paikka missä voi opiskella työnohessa ( syksyllä alkaa haku näihin )

  VastaaPoista
 5. Ihania alekori löytöjä olet tehnyt, voi kun itsellekin osuis tuommosia edullisia ihanuuksia kohdalle. Ja joulu, oih ja voih, kun vain olis jo se oma koti jota suunnitella joulukuntoon, mutta kyllä joulu on jo mielessä lähes päivittäin.

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommentistasi ja että liityit lukijakseni. Sinulla on kaunis koti, ihania juttuja.
  Kauniita syyspäiviä!

  VastaaPoista
 7. Willa Rosa: Kauniita syyspäiviä myös sinulle. Ja kiva, että piipahdit.

  VastaaPoista
 8. Helmpikumpu: Kyllä se teidänkin oma koti valmistuu, usko pois :)

  VastaaPoista
 9. Hei!
  Teillä on kyllä nätti talo :)
  Itse olen etsiskellyt tapettia olohuoneeseemme ja huomasin, että teillä on tässä tämmönen ihana raitatapetti..saako udella että mistä olette sen ostaneet?

  -Heli-

  VastaaPoista
 10. Heli: Kiitos. Raitatapetti löytyy K-raudan valikoimista, siellä on kyllä monia tämän kaltaisia tapetteja eri valmistajilla. Tarkistan myöhemmin minkä valmistajan/ tuoteperheen tapetti oli kun en nyt muista ulkoa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.