Sisällön tarjoaa Blogger.

Uusi Ikean Bestå taso

Ikeassa käytyäni hain tämän Bestå tason. Suunnitteluohjelmalla suunnittelin haluamani kokonaisuuden, tulostin ostoslistan ja eikun kauppaan ostoksille.Halusin matalan tason, koska en halua peittää ikkunoita, joten tällaisen sitten valitsin.


Valitettavasti pimeäällä kuvaaminen on haastavaa ja salamaa ei ole kiva käyttää niin värisävyt ovat hieman vääriä. Eli runko on valkoinen ja ovet korkeakiiltoiset valkoiset. Vetimiä en halunnut pilaamaan ulkonäköä.Ostin myös nämä hopeiset kynttilänjalat ja kynttilät.Jotain pientä juttua / sommittelua tämä vaatii vielä, mutta tässä nyt tämän hetken tilanne. Päiväsaikaan otettuja kuvia luvassa kun syysloma alkaa.Niin ja joo, piano rantautuu meille huomen illalla, saapas nähdä kuinka suuria haasteita se asettaa sisustukselle.

17 kommenttia

 1. Kaunis taso!! Tuo suunnitteluohjelma on kyllä tosi kätevä :) Täytyis nyt kyllä itsekin keretä Ikeaan, oma suunnitelma jo valmiina odottaa noutamistaan.. :)

  VastaaPoista
 2. Emmi: Tosi kätevä kyllä. Minullakin pitäisi hankkia vielä makkariin yöpöydät ja nekin tulevat olemaan tuota Bestå sarjaa. Täytyy loppuviikosta miettiä raskisiko ostaa ;)

  VastaaPoista
 3. Siisti toi kaappi! Ja noi kynttilänjalat ja kynttilät haluaisin. Mustat kynttilät on aina tosi tyylikkäitä ja hopean kanssa aika juhlaviakin.

  VastaaPoista
 4. Leena: Minuaki viehätti tuon kaapin yksinkertaisuus, ei mitään kruusailua ku sitä löytyy jo eteisestä ;) Kiva, että tykkäsit ;D

  VastaaPoista
 5. Kannattaa ihmiset varoa nuita kynttilänjalkoja! Ostin itse niitä ja poltin niissä tavallisia pöytäkynttilöitä. Kerran yksi kynttilä oli palanut melkein loppuun niin kuului poks poks ja tuo jalka halkesi ton päälylevyn alta! Ei siis ole kovin turvallisia.

  VastaaPoista
 6. Kaunis linjakas taso. Minun makuun myös kovasti ja juuri tuolla tavalla ilman vetimiä.

  Mukavaa viikon alkua!

  VastaaPoista
 7. Bestå on niin upea muodossa kuin muodossa!

  VastaaPoista
 8. Merja K: Ihanaa viikonalkua myös sinullle.

  Soile: Niinpä :) Vielä pitäisi hommata yöpöydiksi beståt.

  VastaaPoista
 9. Hei!

  Ompas ihana valkoinen yksinkertainen lipasto sulla :) Tykkään kyllä!

  VastaaPoista
 10. Kaunis on ja yöpöydät varmasti myös hienot. Lisäksi tarjoaa säilytystilaa runsaasti ja sitähän aina tarvitaan..kiinnostaakin tietää, mitä meinaat laittaa kaappiisi?

  VastaaPoista
 11. Heli: Kiva, että tykkäät.

  Marita: Heh, meillä on niin paljon kaappeja tälläkin hetkellä täynnä, että tämän kaapin täyttämiseen menee varmaan monta vuotta aikaa ;) Mutta lupaan kuvia kun sinne edes ensimmäinen esine menee säilytykseen :)

  VastaaPoista
 12. meillä on just toi sama tv-tasona, tai kaks tommosta vierekkäin :)

  VastaaPoista
 13. S: :D Minäki havittelen tuollaista vielä telkkaritasoksi ;)

  VastaaPoista
 14. Moikka! Saako kysyä että minkä korkuiset nuo beståt ovat? Ihana koti sinulla :) Luen joka päivä blogiasi! :)

  Nanna

  VastaaPoista
 15. Heii mistä saa tollasia kynttilänjalkoja ?

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.