Sisällön tarjoaa Blogger.

Uusi kaunokainen kotiutui meille

Kuten jo aiemmin kerroin, meidän olohuoneen sisustus menee uusiksi koska meille rantautuu piano. Noh, piano on nyt saapunut koristamaan kotiamme ja odottaa jo kovasti sulosointuja soitettavakseen. Mutta ensin täytyi tietysti järjestellä paikkoja. Sohvan takana ollut lipasto sai siirtyä vierashuoneeseen ja vierashuoneesta siirtyi meidän vanhempien makuuhuoneeseen pieni lipasto. Näistä kuvia myöhemmin, mutta nyt kuvatuksia meidän uudesta kaunokaisesta.
Pianon sävy muistuttaa hieman tummaa pähkinää.


Olen sitä mieltä, että pianot ovat hyvin vaikeita sisustamisen kannalta. Mutta mielestäni onnistuin siinä erityisen hyvin. Tila tuntuu silti kivalta, vaikka tällainen iso jähkäre olohuoneeseemme laitettiin.Lisäksi saimme hurjan määrän vanhoja laulukirjoja, joista löytyy myös nuotit. Nämä tässä ovat yksistään lasten lauluja sisältäviä teoksia.Pianon päällä oleva valaisin on väliaikainen ratkaisu. Tilalle on suunnitteilla uusi valaisin, mutta nyt täytyy hieman toppuutella ostamista ja enkä edes ole vielä löytänyt mieluista pianon päälle sopivaa pöytävalaisinta.Tämä joululaulu on minun kaikkien aikojen lemppari, voi kunpa joulu tulisi jo.

11 kommenttia

 1. Tuo valaisin on itse asiassa tosi kiva. Sopii myös juuri tuohon! Aika jännä tuo lampun jalkaosa. Maljakkomainen ikään kuin.

  VastaaPoista
 2. voi mikä ihanuus - osataanko teillä soittaa sitä?

  Juuri huomasin ettei jouluun ole kuin kaksi kuukautta, että eiköhän tässä voi jo vähitellen alkaa hössöttään ; )

  VastaaPoista
 3. Piano on varmasti haastava elementti sisustuksessa. Meille ei taitaisi edes mahtua, tosin en osaa soittaakaan kuin yksikätisesti:). Kivaa tiistaita!

  VastaaPoista
 4. Anne: Eilisen illan valaisinta katseltuani, niin olen itsekin alkanut pitämään siitä tuossa pianon päällä. Ensin mietin, että onkohan se liian iso, mutta se näyttää mielestäni kivalta, joten siinä se nököttää ainakin sen aikaa, mikäli tielle osuu joku tosi kiva valaisin.

  Amalia: Joskus olen pianotunneilla käynyt, joten sieltä jotain muistissa. Perus rinkutukset menee ja yksinkertaiset nuotit on hallussa, mutta täytyy alkaa reenaamaan vaikeampia kappaleita ;)

  Anis: Kaikkihan oppii kun tarpeeksi reenaa ;) Ihanaa tiistaita myös sinulle.

  VastaaPoista
 5. Kauniisti olet saanut pianon sovitettua sisustukseenne ! :) Äidilläni on myös olohuoneessa piano ja ollaan koettu se tosi haastavaksi sisustuksen kannalta, kun vie niin paljon tilaa ja on hallitseva..

  VastaaPoista
 6. Mikähän siinä on että piano on monien mielestä erittäin viehättävä esine, niinkuin minunkin. Hyvin olet sen kotiisi sopeuttanut !

  VastaaPoista
 7. Onpa harvinaisen kaunis piano! Onko se saksalainen? Mekin hankimme pianon kun tytär oli pieni. Itse kävin lapsena pianotunneilla ja halusin jakaa kokemusta. Nyt piano seisoo nurkassa ja aina välillä joku taitava säestää sillä. Tyttären into lopahti - toistaiseksi..mutta jostain syystä en raaski luopua siitä.

  VastaaPoista
 8. Emmi: Minunkin mielestä piano sopii kauniisti sisustukseen.

  Riitta: Pianoissa on vaan sitä jotain :)

  Marita: Joo, on saksalainen. Niin siinä yleensä käy, että into loppuu, niin minullakin kävi nuorena :)

  VastaaPoista
 9. Juuri tänään oli puhe töissä joulun lempilauluista. Omia suosikkejani ovat juuri nimenomainen Varpunen sekä Sylvian joululaulu -kollegan mielestä ne olivat kamalimmat:)

  Lampun valo tulee makeasti kuvissa. Jos se livenä on tuollainen, niin säästäisin varjostimen. Jalkaa tuunaisin ainakin itse vähemmän krumeluuriksi.

  Pianot on mun mielestä mukavia sisustuksessa. Jos ne ovat tuollaisia kauniita kuin sinun, eikä mitään Fazerin epävireisiä laatikoita. Mä harkitsen parhaillaan kotiutanko mummolastani antiikkisen (ja tosi epävireisen) pianon meille vai enkö.

  VastaaPoista
 10. Leena: Meitä on niin moneksi, että aina ei mieltymykset kohtaa.

  Jalkaa en lähde tuunaamaan, on sen verran hintava, että ei raski "pilata" sitä.

  VastaaPoista
 11. On kyllä kaunis piano. Piano tekee kodista jotenkin arvokkaan oloisen, hieno sisustus elementti. :) Minulla ollut kanssa nuorena piano, mutta sitten tuli myytyä kun omaan asuntoon muutin ja piano jäi käyttämättömäksi.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.