Sisällön tarjoaa Blogger.

Bestå tv- tasoksi

Eilen jo joku kyseli, että missä on kuvaa bestå tv- tasosta. No tässäpä niitä nyt tulee.


Tämä bestå taso meillä oli jo siis aiemmin ikkunaseinällä. Tv- tasossa halusin säilyttää nuo korkeammat jalat, jotta telkkari olis oikealla korkeudella.Olen niin onnellinen, että sain sen vanhan tv- tason pois ja tilalle valkoista. Aikaansa kutakin.Nyt olen erittäin tyytyväinen olohuoneemme kokonaisuuteen, joten josko tällä mentäisiin tovin aikaa :) Psst: Saattaahan se neljäs bestå meille vielä jonain päivänä tulla, mutta nyt ei ole käyntiä Ikeassa joten kaupassa se pysyy siihen asti.Oikein ihanaa maanantaita kaikille.


Pssst: Täältä pääset ottamaan kantaa ostanko yhden bestå tason lisää vai onko kaksi sittenkin parempi.

15 kommenttia

 1. Minä jättäisin noin, ettei tila tule liian täyteen.

  Kauniilta näyttää ja seinän väri on ihana. Mikähän se mahtaa olla?

  Maanantaiterkuin Merja :)

  VastaaPoista
 2. Moi!
  Mä oon jonkin aikaa seurannut tätä sun blogia, ja täytyy sanoa että teillä on ihanan olonen koti. Siinä on paljon sellaista mistä itsekkin olen haaveillut omaan tulevaisuuden kotiini.. :)
  Haluaisin kysyä, että mistä ootte löytänyt tuon olkkarin maton, ja kuinka iso se on? Se näyttää ihanan pehmeeltä, itellä on hakusessa juuri tuon tyylistä omaan olkkariin. :)

  VastaaPoista
 3. Oi että teillä on sitten ihanat nuo sävyt! Vaikka omat beiget maalasin hetki sitten valkoiseksi, niin kyllä se vaan edelleen joka kerta sykähdyttää :)

  VastaaPoista
 4. Merja K: Seisissä on tapettia, ei maalia :)

  Helkku: Kiva, että olet löytänyt blogini. Matto on askosta niitä on 140x200 ja 160x200 sekä pyöreä halkaisijaltaan 130. Minulla on 140*200 ja sen hinta ilman tarjousta on 259 euroa. Isompi matto on hintaan 369 euroa.

  Vastaavanlaisia näytti myyvän kodin 1

  Tirlittan: Ihanaa, että tykkään :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kun käväisit blogissani ja jätit viestiä niin osasin tulla kurkkaamaan. Aivan ihanan näköistä, palaan takaisin!

  VastaaPoista
 6. Sievältä näyttää... älä laita tasoja enempää, ettei mee liian tukkoseksi. Harrastatko muuten lainkaan viherpeukalointia? Ei ole eksynyt kuviin ainakaan viherkasveja. Ne pehmentäis mukavasti kovia pintoja... T. Blogissa vierailija

  VastaaPoista
 7. Anni: Kiva, että tulit piipahtamaan :)

  Anonyymi: En harrasta viherpeukalointia muuta kuin pihalla :) Jotenkin en osaa hoitaa sisäkukkia ;)

  VastaaPoista
 8. Minä ainakin kyselin kuvan perään :) Ihana tuo teidän makkarin tapetti joka pikkuikkunoista pilkistää. Teilä on tosiaan niin ihanan rauhalliset sävyt kodissanne ja rauhallisen näköistä.

  Eija

  VastaaPoista
 9. Eija: Muitakin juttuvinkkejä otetaan vastaan ;)

  Itekkin nautin kun on niin vaaleat sävyt kodissa, voi sitten tekstiileillä ja muilla luoda hieman väriä :)

  VastaaPoista
 10. Tuosta beståsta olisi pari kysymystä..

  Minkä hintainen on tuo tv-tasona oleva bestå?
  Ottaako kaukosäädin oven läpi digiboxiin vai onko teillä digi-tv?

  Itsellä uuden tason osto ja harkinnassa bestå. Mietityttää vain toimiiko kaukosäädin ovien läpi. Tasolle kun ei kuulemma muuta tule kuin tv, eikä viitsisi sen takia uutta ostaa ;)

  VastaaPoista
 11. Sandra: Tuo bestå missä meillä tv maksoi noin 120 euroa. Kaukosäädin ei ota kyllä nuiden ovien läpi ja meillä ei nuissa kaapeissa ole mitään kun meillä on digitv ja yhdessä vierashuoneista katsellaan sitten dvd yms. elokuvia.

  Mutta kaukosäädin ei siis toimi ovien läpi kun on niin paksut ovet.. Kiva kun jätit kommenttia-.

  VastaaPoista
 12. Kiitos paljon vastauksista. :)

  Eli todennäköisesti ei meille tule tv-tasoksi bestå. Harmi,sillä on kyllä todella tyylikäs ja mukavan yksinkertainen.

  VastaaPoista
 13. Eiköhän sitä löydy teidänkin kotiin sopiva :) Tuota betå sarjaahan voi koota mieleisekseen ja muistaakseni ovimallina on olemassa myös maitolasi, siitä varmasti oven läpi ottaisi se kaukosäädin. Sekin voisi olla kiva. :)

  VastaaPoista
 14. Heip. Vielä tuosta beståsta yksi kysymys. Onko tuo tv-taso se, jonka saa valmiina ikeasta vai oletko sen itse koonnut osista? Kuinka hankalaa se osien kokoaminen sieltä ikeasta onkaan? Kiitoksia vastauksista :)

  VastaaPoista
 15. Sandra: Me kasattiin siis itse, ei ollut valmis paketti. Ja ihan helpot ja selkeät ohjeet on kasata ja ihan varmasti onnistuu. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.