Sisällön tarjoaa Blogger.

Beståt kotiutui

Eilen siis sain kaksi uutta ikean bestå kaappia. Aiemmin ostaman tason laitoin tv-tasoksi ja nämä uutukaiset sitten tälle ikkunaseinälle.


Korkeita jalkoja en nyt näihin laittanut vaan ne jotka paketin mukana tulivat. Aluksi silmään näytti hassulta, mutta pikkuhiljaa alkaa tottumaan kaappien jalattomuuteen.Kyllä nämä korkeakiiltoiset ovet ovat sitten ihania.


Mutta kolmannen tänne vielä varmaan joutuu hankkimaan, onneksi katkeaa tasot juuri sohvan kohdalla niin sitä ei oikein huomaa keskeneräiseksi. Mutta itse laittaisin vielä kolmanne.

Mitä mieltä sinä olet nyt kun olet nähnyt kaksi rinnakkain, laittaisitko vielä kolmannen?Ja kynttilöitä tietty tason päälle.24 kommenttia

 1. Kylläpä onkin siistin ja tyylikkään näköinen! Tulevaan kotiini tulee beståta, hyviä ideoita olen saanut blogistasi myös, kiitos hienoista kuvista ja ideoista!

  Kaisa

  VastaaPoista
 2. paremman näköinen nyt kun noita tasoja on kaksi ja ihana tuo kuvan tuossa blogin alussa : )

  Kaunista, kaunista!!

  VastaaPoista
 3. Minä olen myös kolmannen kannalla. Mutta hei, tv-tason kuva jäi puuttumaan ;) On ehkä muuten jopa paremman näköinen ilman korkeita jalkoja.

  VastaaPoista
 4. Teillä on kaunis koti. Aivan ihana. Yksi vaihtoehto voisi olla, että pidät kaksibeståta ja sijoitat ne niin, että taso alkaa ensimmäisen ikkunan puolivälistä. Jalat ostaisin.

  Tuuli

  VastaaPoista
 5. Ihana uusi kuva headerissa :)
  Aikaisemmin olin sitä mieltä, että 3 Beståa, mutta tuliskos siitä kuitenkin sitten liian ahtaan näköinen, kun sohva kuitenkin oisi siinä edessä? Hyvältä ainakin nyt näyttää!
  Etelässä saatiin yön aikana sentin lumi maahan, mutta nyt jo sulanut!
  Mukavaa sunnuntain jatkoa!

  VastaaPoista
 6. Minä laittaisin koko ikkunan leveydeltä tuota beståta tai sitten vain siihen asti, mihin verhot tulee. Onpa vaikeasti selitetty. Ja laittaisin itse kyllä jalat, niin että beståt ovat siinä tasolla, missä ikkunan alareuna.

  Sandra

  VastaaPoista
 7. Mäkin koittaisin kolmatta. Ja tosiaan näyttävät kivoilta ilman jalkoja! teillä on niin avara olohuone - kaunis!

  VastaaPoista
 8. On ne niin upeat! Aika kivoilta näyttävät jalattomanakin. Itse tykkään niistä rautakehikkojaloista, joissa neljä jalkaa tulee kerralla 120 leveän tason alle, niinkuin meillä on keittiössä. Mutta nyt aloin kyllä miettimään tuota jalatonta malliakin... on sen verran kivan näköinen:)
  Ehkä se kolmas olisi kiva siinä, niin menisi rytmikkäästi ikkunoiden mukaan. Mulla on täällä aivan mieletön ajatusmyllerrys, että alkaisinko jo nyt vaihtamaan kaikki Liatorpit Beståån....vaikea päätös ja varsinkin nyt kun on viikot poissa.

  VastaaPoista
 9. jos sohva jää tohon, ei välttis vaadi kolmatta.

  paljo paremman näköinen ilman niitä pötkyläjalkoja ;). vaikka on meidän tv-tasossakin ne jalat... mut muut osat on noilla alkuperäisillä!

  VastaaPoista
 10. Anonyymi Kaisa: Mukava kuulla, että ideoita on täältä löytynyt.

  Bellabambino: Munkin mielestä kauniimpi kun on nyt kaksi.

  Anonyymi Tuuli: Täytyypäs kokeilla miltä näyttää.

  PäM: Täälläkin tuli yön aikana paaaljon lunta ;)

  Anonyymi Sandra: Ymmärrän mitä tarkoitat :) Ehkä se kolmas meille kotiutuu heti seuraavalla ikean reissulla tai jospa Soile minulle sellaisen toisi ;)

  Sanna-Riikka: Ihana kommentti.

  Soile: Upeat ovat, kolmatta kaipaisin vielä. Jospa sinä joku viikonloppu sellaisen minulle toisit ;) Minä olen sitä mieltä, että tee muutos olohuoneessa, se antaisi mielettömän upean lopputuloksen. <3

  S: Meilläkin on tv- tasossa jalat, siinä ne täytyy ollakkin että tv on oikealla korkeudella.

  VastaaPoista
 11. Kyllä tuli paremman näköinen nyt kun on kaksi rinnakkain :) Mun mielestä hyvä noinkin, mutta ei varmaan kolmaskaan perään hullumpi olisi.. Mäkin pohdin meillä vähän samaa että minkämittainen taso olisi hyvä, vaikeita juttuja ;)

  Niin ja aivan ihana uusi kuva tuossa otsikossa :)

  VastaaPoista
 12. Näyttääpä hyvältä! Se yksi näytti niin yksinäiseltä :) Olen vähän kahden vaiheilla sen suhteen tarvitsisiko tuohon kolmatta. Toisaalta kolmannen mukana tulisi taas huimasti lisää säilytyslisää, mitä ei kyllä koskaan ole liikaa. Toisaalta taas se kolmas jää tuonne sohvan taakse piiloon, mitä sen päällä voisi pitää ettei ne olisi piilossa kun tuo sohvan reuna on kuitenkin sen verran korkeampi...

  Nyt alkoi kyllä houkuttaa laittaa oma tv-taso vaihtoon, voisin hyvinkin ottaa pari bestå:ta tilalle :) Paljonko muuten tuli hintaa yhdelle tasolle?

  VastaaPoista
 13. Linjakkaampi kaksittain. Sisustuksellisesti tuskin vaatii sitä kolmatta, joten kriteeriksi jääkin käyttötarkoitus ja säilytystilan tarpeenne. Tarvittaessa sopii tietysti hyvin joukon jatkoksi.

  VastaaPoista
 14. Emmi: Vaikea valinta, ostanko yhden lissä :)

  Anu: Kiitos paljon kommentista. Yksi bestå maksaa noin 110 euroa. Huomenna kuvia kun yksi bestå on tv- tasona.

  Anne: Säilytystilaa me ei tarvita, tälläkin hetkellä niin paljon tyhjiä kaappeja, joka on kyllä harvinaista. Jospa ne joskus täyttyvät :)

  VastaaPoista
 15. Mä en missään nimessä laittais kolmatta. Tykkään enemmän "avaruudesta" sisustuksessa..

  VastaaPoista
 16. Nyt en tiedä kaksi tai kolme, pitäisi nähdä ihan livenä..Ihana kuva tuo keittiökuva - I Love It!!

  VastaaPoista
 17. Todella hyvän näköinen nyt, mielestäni ei sitä kolmatta tarvita. Kaksin aina kaunihimpi :)

  VastaaPoista
 18. Marita: Tervetuloa kylään katselemaan livenä :)

  Heli: Kaunis kiitos kommentistasi. :)

  VastaaPoista
 19. Minusta tuo on hyvä noin mutta kyllä siihen vielä passais se kolmaskin :)

  VastaaPoista
 20. Tosi kaunista! En ehkä laittaisi kolmatta, tulisiko liian täyteen?

  VastaaPoista
 21. J: Vaikea paikka, kun olen nyt kahden vaiheilla, että laitanko kolmatta enää ollenkaan :)

  Tirlittan: Voi olla, että tulisi liian täyteen. Täytyy tässä miettiä, vaikea asia :)

  VastaaPoista
 22. Hienolta näyttää! Aluksi mietin kanssa että kolmas voisi olla hyvä, mutta ehkä sittenkin kaksi riittäisi ettei tule ahdasta? Kun katselen kotisi kuvia, tulee itsellekin mieleen että hitsi, täytyisi varmaan laittaa jotain hieman kiiltävämpää ja kulmikkaampaa meillekin. Näyttää nimittäin tosi hyvältä!

  VastaaPoista
 23. Satu: Jännää, minullakin oli aluksi ennenkuin nämä tasot saatiin laitettua paikoillee, että ehdottomasti kolme. Mutta nyt kyllä hieman emmin sen kolmannen kohdalla. Vaikea päätös tulee olemaan :)

  Kiiltävä on kaunista ja valkoinen valloittaa aina, ei muutakuin muutosten tuulten vietäväksi :)

  VastaaPoista
 24. Kiitos kutsusta, tulisin oitis, jos asuisit lähempänä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.