Sisällön tarjoaa Blogger.

Hopeaa ja köyhänhopeaa

Eräälle anonyyminä kommentoivalle haluaisin kertoa, että tämä blogi on minun ja minä päätän, mitä teksteissäni kerron ja mitä kuvillani haluan teille lukijoille esitellä. Aina ei voi kaikkia miellyttää, eikä se ole edes minun tarkoituskaan. Jokainen joka ei blogistani ja postauksistani piittaa niin nämä voi hypätä yli, ei tänne kenenkään ole pakko tulla, jokainen joka haluaa käy omasta tahdostaan. Eiköstä niin.


Hopea saa minut pauloihinsa joka kerta. Hopea eri muodossa ja eri esineissä.Tämä lehtiaiheinen kynttiläalusta löytyi halpahallista ja hintaa vajaa 4 euroa. Lisäksi ostin muutaman hopeisen ja harmaan kynttilänMyös köyhänhopea on valloittanut tänä vuonna minut, onko muille käynyt näin? Aiemmin en ole perustanut, mutta yhtäkkiä se vaan kolahti :)


Tässäkin lyhdyssä on tullut tuikkuja polteltua, en tiedä mihin käyttötarkoitukseen tämä oikeasti on, mutta meillä siinä poltetaan kynttilöitä.


Lyhdyissä on kiva pitää kynttilöitä pimeinä iltoina. Niistä huokuu niin ihana tunnelma. 


Oikein mukavaa torstaipäivän jatkoa teille ihanaiset lukijat. Ihanaa huomenna on jo perjantai.

20 kommenttia

 1. Hieno tuo "vanhan näköinen" lyhty. :) Siis se mistä et tiiä mihin tarkotukseen se on. :)

  VastaaPoista
 2. Heräsin juuri ja koko maa on VALKOINEN!! =)

  Täällä yksi kynttilän polttaja, jolta löytyy myös monenmoista alustaa ja lyhtyä.. Tykkään köyhänhopeisista ja niissä jotenkin kynttilänvalo näyttää erityisen kauniilta!
  Sinulla on ihana blogi, harmi jos joku anonyymi on jo tännekin ehtinyt..On se kumma miksi ei vain voi pysyä pois jos ei nappaa..
  Ihanaa loppuviikkoa! =)

  VastaaPoista
 3. Äh, nuita valittajia on aina! En ymmärrä miksi joku vaivautuu siitä valittamaan, ettei postaukset miellytä. Eihän kukaan näitä blogeja pakota lukemaan!? Kyllähän se on kirjoittajan oma asia kirjoittaako vaikka pikkukivistä ja ottaa niistä kuvia :) Monille oma blogi on tavallaan päiväkirja, eikä silloin kirjoiteta lukijoiden mieliksi. Oikein ihanaa lähestyvää viikonloppua! <3

  VastaaPoista
 4. kauniita kynttilöitä :). mäki just ajattelin et perjantai jo huomenna, äkkiä meni viikko vaikka se maanantaina niin tökki ;)

  VastaaPoista
 5. Samaa mieltä.Omassa blogissaan kirjoitetaan justiinsa siitä mistä itse haluaa! :)Jokainen voi itse valita missä vierailee! :)

  Ihanan asetelman saitkin tuosta hopeisesta lehdestä ja kynttilöistä! <3 Voisin napata idean mukaani! :D

  Mukavaa päivän jatkoa!

  VastaaPoista
 6. Köyhänhopeat ovat kummasti sattuneet minunkin silmään viime aikoina. En ole niitä vielä hankkinut, mutta mietinnässä on. Nuo sinun ovat kauniita

  Älä välitä ikävistä kommenteista, niitähän täällä blogistanissa riittää. Pidä vain oma linjasi, ei ole tosiaankaan pakko miellyttää kaikkia :)

  Mukavaa torstaipäivää, täälläkin sataa viimein lunta!

  VastaaPoista
 7. Onpahan upeat kynttilät lehtialustan päällä, varsinkin tuo pienempi!! :) ja muutenkin TAAS näyttää kaikki muukin tosi hyvältä :)

  -embo-

  VastaaPoista
 8. En ole minäkään ennen edes ajatellut koko hopeaa, kunnes aivan yhtäkkiä (vois melkein sanoa päivämäärän tarkkuudella, koska olin silloin Loviisan Aitassa ;D ) ajatus hopeasta (ja köyhäinhopeasta) valtasi mielen. Ja alle viikossa kodin.. ;D Ja kaikki tämä tapahtui tuossa lokakuussa!!! Että ihan hyvä jos muutkin ovat hurahtaneet :D

  VastaaPoista
 9. Voi ei; kun lukijoita tulee lisää alkaa ne ikävätkin kommentoijat avautumaan "päiviensä ratoksi" milloin mistäkin. En ymmärrä koskaan, miksi toiset ihmiset haluavat tieten tahtoen kirjoittaa jotain ikävää bloggarille:( Kannustusta ja kivoja kommentteja; ne ovat mukavia ja palkkana ahkerille kodistaan bloggaajille. Mielestäni jos on jotain josta ei pidä, ei siitä ole mitään hyötyä heittää sitä bloggaajan silmille. Silloin voi vastata, jos joku nimenomaan jotain mielipidettä kysyy, mutta muuten olis kiva, että kaikki kommentit olisivat positiivisia ja näin antavat voimaa bloggaajalle jatkaa kirjoittelua. Kokemuksesta tiedän, että yksikin ikävä kommentti saa bloggaajan pohtimaan tämän harrastuksen lopettamaista... Hieno blogi sinulla on Johanna ja ihana; sinunnäköinen koti, pidä omista haaveistasi ja valinnoistasi kiinni, niinkuin olet tehnytkin :)

  VastaaPoista
 10. Minä ainakin pidän kuvistasi ja selostuksistasi. Tosi hyvä blogi. Käyn päivittäin. Mukavaa talvista loppuviikkoa sinulle.
  t.Iinuska

  VastaaPoista
 11. Oi ompas nättiä jälleen, sinä se kyllä aina löydät kaikkea pientä sievää :)

  VastaaPoista
 12. Ai, sanotaanko tuota kulutettua pintaa köyhän hopeaksi? Mielestäni se on oikein kaunis. Samainen tyyli toimii myös eri värisissä tuikuissa. Lastenhuoneessa meillä on pinkkejä ja violettejakin tuikkukuppeja tuolla tavalla toteutetulla pinnalla.

  Itse olen sen verran uusi blogaaja, että en ole törmännyt negatiiviseen viestittelyyn. Mielipiteitä ja makuja on maailma täysi, se on taivaan tosi. Ja siinä olet oikeassa, että pakkohan näitä ei ole lukeva, vaan mielummin tulisi valita blogit(kin) sen mukaan, minkä tuntee omanlaisekseen tai muuten kiinnostavaksi.

  Kiinnostavahan voi olla ilman että on samaa mieltä joka asiasta! Sinun blogisi on kyllä mukava luettava.

  VastaaPoista
 13. Taitaa olla tarttuvaa tuo hopeakuume! Minuakin on alkanut hopea mielyttämään aina vaan enemmän. Johtuneeko ihanista blogeistanne? Postasin juuri viimeisimmät hankintani ...ihanaa viikonlopun odotusta!

  VastaaPoista
 14. Helkku: Niin on :)

  Christina: Minun puhalta lumisade siis saapui perille :)

  Noora: kiitos ihanasta kommentista <3

  S: sanoppas muuta, viikot menevät niiin nopeaa, kohta jo joulu ;)

  Sarppa: Tuo lehti oli kyllä kaunis ja edullinen vieläpä.

  Merja K: Kuka kumma onkaan tuonut köyhänhopean suomen kamaralle :) ihanaa loppuviikkoa sinulle myös.

  Embo: Sinä ilostutat kauniilla kommenteillasi :)

  Tinttu: No problem, täällä yksi hurahtanut :)

  Soile: Kiitos ihanasta kommentista, lämmitti kyllä mieltä. Se on kyllä jännä, että jotkut tulevat tahallaan tekemään kiusaa toisille, en voi ymmärtää, että niin sydämettömiä ihmisiä on olemassa? mutta ei anneta heidän vaikuttaa ainakaan tässä vaiheessa bloggailuun.

  Tilipipilipi: On kyllä kaunis se lehti ja vielä tosi edullinen. ¨

  Linuska: Kiitos ihanasta kommentista. Onneksi on teitä ihania lukijoita suurin osa, teidän kommentit auttaa jaksamaan nuo ikävimmätkin.

  Heli: Hih, sitä kun kiertelee niin aina sattuu kohdalle jotain kivaa. Tänään kävin ostamassa itselleni talvitakin, täytyi pitäää silmät kiinni kulkiessani tekstiileiden ja koriste-esine hyllyjen ohi, ettei vaan olisi tullut ostettua mitään ylimääräistä ;)

  Anne: Köyhänhopeaksi kai sitä sanotaan, ainakin niin minä olen kuullut. Mistä olet löytänyt pinkkejä ja liloja tuikkukippoja? Minäkin olen sellaisia etsinyt ja törmännyt ainoastaan kodin 1 tuikkukippoon joka maksaa lähes 30 euroa.

  Marita: Täytyypäs lähtä vierailemaan sinun blogiisi.

  VastaaPoista
 15. Pinkit ja lilat tuikkukipot ovat Robin Hoodista. Eivät siis ole noin reilun kokoisia mitä postauksessasi oleva köyhänhopeinen. Taisivat vielä olla tarjouksessa 2 kpl hintaa 3€. Pohjoisemmassa tuohon Tokmanni ketjuun kuuluu muita tarjoustaloja, eikös se Säästökuoppakin mennyt jossain vaiheessa osaksi kyseistä ketjua... joten samoja tuikkuja voi olla sillä suunnallakin.

  VastaaPoista
 16. Voi älä välitä ikävistä kommenteista, kateutta ovat vaan! Minäkin kadehdin kotianne ja erityisesti sen siisteyttä ihan avoimesti :) Todella kaunista. Hopea on myös omaan mieleen, kivoja ideoita sain taas täältä.

  VastaaPoista
 17. Anne: Kiitos tiedosta, täytyypäs poiketa säästökuoppaan.

  Maman: Kiitos ihanasta kommentista. Kyllä meillä löytyy päiviäkin, että koti on kuin pommin jäljiltä ( tarkoittaa kohdallani jo, että vaatteita lojuu siellä täällä ;)

  Kiva, että sait ideoita, niitä on mukava jakaa myös muille.

  VastaaPoista
 18. Köyhänhopeat on minun mieleeni, on tullut hankittua kuusenkoristeita sellaisia. Kynttiläkipot ja kupit on vielä hankinnan alla.

  VastaaPoista
 19. Liisa: Ai köhänhopeisia kuusenkoristeitakin on? En ole koskaan nähnytkään, sellaisia täytyy yrittää metsästää :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.